2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها یعنی واقعا شما دو وعده رو هم غذای نونی یا برنجی میخورید چاق نمیشید؟ حالا جاق نشید اصلا معده ت ...

😑😑شام و ناهار باید برنج بخورم 

وگرنه گریم میگیره🤣

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
اینم میگه هرچی بپزی دوس دارم  گاهی هم میگه نون پنیرم خوبه  اما مهمون داریم نظر میده وحسا ...

ما فقط مهمون بیاد میگه فقطططط زیاد درست کن کم نیاد بقیش باخودت

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
😑😑شام و ناهار باید برنج بخورم  وگرنه گریم میگیره🤣

وزنت بالا نمیره؟؟؟ 

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

دوستان یه سوال بی ربط من الان موهامو تو خونه دکلره کردم خوب گرفت بعد از روش رنگ بلوند روشن با واریاسیون نقره ای زدم ی ساعتم موند ولی انگار همدن رنگ دکلره است و تعغیری نکرده چیکار کنم حالا😶