2777
2789
عنوان

آشنایی

187 بازدید | 14 پست

سلام به تمام زنان سرزمینم

من امروز وارد دنیای بزرگ نی نی سایت شدم

و دوست دارم با تمام شما عزیزان آشنا شوم.

هدفم از ورود به سایت این بود که با کمک هم بتونیم دنیای قشنگی برای خودمون درست کنیم دنیایی پر از حس زنانگی پر از حس رویایی

بیایید با کمک هم بتونیم دنیای خودمونو زیبا و رویایی کنیم.تا خودمون اقدام نکنیم دنیامون زیبا نخواهد شد.

حس های خوب رو باهم به اشتراک بزاریم 

باهم درباره هرچه دل تنگمون میخواد صحبت کنیم😉

بیایید از همین امروز قدم های هرچند کوچک به سمت موفقیت و حالی خوب داشتن برداریم

امیدوارم درکنار هم لحظات خوبی سپری کنیم.

پیشاپیش از داشتن دوستانی مثل شما به خودم میبالم❤

خوش اومدی😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

سلام تبریک میگم عضویتتونو 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربونم ممنونم🌹

سلام عزیزم❤

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خوش اومدی عزیزم ولی از همین اول بهت بگم اگه ازدواج کردی سمت تاپیک های خیانت و اونایی ک حس منفی بت می ...

سلام دوست مهربونم چشم حتما

مرسی از راهنماییت 

تو دنیایی که به کمک شما زنان سرزمینم خواهیم ساخت حس منفی و انرژی منفی اجازه ورود نداره❤

سلام عزیزم؛ من تو خونه ورزش میکنم؛ میتونم سوال داشتم ازتون بپرسم؟

سلام عزیزم میتونید خصوصی سوالتونو بپرسید

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟