2777
2789
عنوان

بارداری

211 بازدید | 36 پست

سلام 

اخرای ماه هفت بارداری ام... خودم کوچولو بودم از اول الانم کوچولو ام خخخخ... دکتر که رفتم وزن بچه طبیعی بود...شکم خیلی بزرگی ندارم اما موقع خواب یا وقتی دراز میکشم خیلی سخته... شما چجوری میخوابیدین یا چجوری پهلو به پهلو میشدین؟؟ احساس میکنم یه هندونه بزرگ بستن به شکمم... کمرمم گاهی درد میکنه 😭😭😭

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تکون نمیخورم تاصبح یعنی اصلا خواب تعطیل.پامو دراز کنم رگش میگیره بچرخم لگنم قفل میشه.میخوام پاشم صدای ارنجو مچ دستم در میاد.نفسم که هیچچ

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
هیچی تکون نمیخورم تاصبح یعنی اصلا خواب تعطیل.پامو دراز کنم رگش میگیره بچرخم لگنم قفل میشه.میخوام پاش ...

وای اره... پامو که صاف میکنم پشت پام میگیره اشک میریزم 😭... دلم میخواد مثل شوهرم رو شکمم بخوابم

وای اره... پامو که صاف میکنم پشت پام میگیره اشک میریزم 😭... دلم میخواد مثل شوهرم رو شکمم بخوابم

زورم نمیرسه پاشم.دستام جون نداره.شبی صدبارم که تو راه دستشویی😖

تیکرت چن هفته جلوعه؟

اره فک کنم.. 15 مرداد گفتن به دنیا میاد.. حالا نمیدونم چند هفته ام یا ماه چندم... الان فقط منتظرم به دنیا بیاد 

سلام خانوما حتما برای پهلو ب پهلو شدن باید بشینیم اخه من حوصله ندارم همینجوری پهلو ب پهلو میشم خطرداره؟؟؟؟

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
سلام خانوما حتما برای پهلو ب پهلو شدن باید بشینیم اخه من حوصله ندارم همینجوری پهلو ب پهلو میشم خطردا ...

نیم خیز بشی کافیه.دکتر من اینجوری میگه.البته از۵ به بعد