2777
2789
عنوان

لنف زیربغل

5550 بازدید | 63 پست

سلام عزیزان

لطفا کسایی که لنف زیر بغل بزرگ داشتن بیان راهنمایی کنن

ولی اینکه ک کیا بیوپسی انجام دادن

من سال ۹۷ سونو زیربغل گف لنف ۴ میای داری ولی نرمال

ولی ۹۸ که سونو دادم گف ۲۰ میلی شده باید بیوپسی کنی

برای کسی همچین اتفاقی افتاده

یکی بیاد از استرس نجاتم بده

تعداد رای : 1
نظرسنجی
سونو
0
0%
لنف زیربغل
1
100%

من کلا به زیربغلام دست میکشم پر از گلوله های ریز اندازه عدسه 

برا شمام اینجوره؟ 

مخصوصا قسمت بالای زیربغلم 

من همیشه سونو میدم برا سینم اما الان یه ساله ندادم اما لنف مشهود نبوده تو سونوهام 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر دایی من از وقتی بدنیا اومد داشت ،بعد چند سال عمل کردن ،خوب شد الان بزرگ شده شکر خدا مشکلی نداره

من هم تقریبا ۱۰ سال پیش پستان فرعی داشتم زیربغل عمل کردم ولی لنف تقریبا تو همین دوسال اینجوری

دیگه دارم چل میشم

من کلا به زیربغلام دست میکشم پر از گلوله های ریز اندازه عدسه  برا شمام اینجوره؟  مخصوصا ...

وقتی تو سونو گفته چیزی نیست مطمعن باش 

ولی برای منو گفته بیوپسی شه

چون لنف بزرگ شده باید بیوپسی بشه نگران نباش احتمالا چربی باشه ممکنه لنف به علت رسوب چربی بزرگ بشه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
چون لنف بزرگ شده باید بیوپسی بشه نگران نباش احتمالا چربی باشه ممکنه لنف به علت رسوب چربی بزرگ بشه

ینی تو سونو مشخص نمیکنن که چربی؟

اینکه بزرگ شده میترسم

وقتی تو سونو گفته چیزی نیست مطمعن باش  ولی برای منو گفته بیوپسی شه

سونو پارسال دادم اما اینارو امسال لمس میکنم 

میخولستم ببینم کسی هم مثل من هست که زیربغلش وقتی دست میکشه گلوله گلوله باشه؟ 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
سونو پارسال دادم اما اینارو امسال لمس میکنم  میخولستم ببینم کسی هم مثل من هست که زیربغلش وقتی ...

اگه گلوله گلوله هست یه سونو بده 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
ینی تو سونو مشخص نمیکنن که چربی؟ اینکه بزرگ شده میترسم

سونو خیلی دقیق ماهیت توده رو مشخص نمیکنه نگران نباشید توکل به خدا ولی با یه دوتا دکتر خوب مشورت کنید اگرنیازه حتما بیوپسی کنید

ای کاش که گروه میزدیم تو واتساپ اونایی که درگیر این موضوعاتن راحت تو گروه حرف میزدیم

بعضی اوقات به مشکلی برمیخوریم که کس دیگه جوابشو میذاره بعد میبینی چیزی نبود که انقد گیرش بودیم