2777
2789
عنوان

این همه موی زائد زیادی ظلمه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 49 پست
خب اگه مشکل داری حتما باید رفع بشه چون هیچ چاره ای برای از بین بردن موهات نداری برو یه دکتر خوب خودت ...

بله الانم اقدامم عین خیالش نیست از اونور غر میزنه ما بچه نداریم😞ازض بدم میاد

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل منی موهای زائدم وحشتناکه

من دیگ واقعا جا نداره پوستم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
کل پامه دستم نمیرسه😅😞😞😞😞

ینی چی کل پات؟؟ خب پس برو اپیباسیون

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
خودت برو عزیزم بگو یا ببرم. یا خودم میرم

کاش اجازه داشتم😞

ینی چی کل پات؟؟ خب پس برو اپیباسیون

کمر ب پایین کل پا😞هرچقد میرم بی فایدس کارم شده گریه

اگه پولشو داری دستگاه لیزر خونگی بخر راحت شی البته اگه پوستت روشن و موهات تیره س

اره پوستم روشنه  با موهای سیاه......😞

دستگاه لیرز خونگی خوب ک جواب با سه چهارتومن میت نیبخری تو دیجی کالا بزن انواعش هست حرارتی و نوری و . ...

دیجی کالا جای مطمئنیه؟؟

ولی میزنم خیلی بیشتر میشن خیلی وحشتناکه😞

ببين فقط و فقط اپيلاسيون كن تحت هر شرايطي چيزي جز موم نزن بعني يه بار هم شيو نكن يا موبر نزن بعد يه كم ديگه ليزر ميرسه شهرتون نگران نباش دوست من رو سينه هاش هم موهاي وحشتناك داشت رفت ليزر درست شد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دیجی کالا جای مطمئنیه؟؟

وای اره بابااااا تازه خوشت نیومد میتونی مرجوع کنی  البته قبل استفاده .حالا برو تو دیجی سرچ کن و یه نوع خوبشو انتخاب کن بعد ببین تو شهرت پیدا میشه همون یا نه .دیجی خیلییی مطمعنه

اره پوستم روشنه  با موهای سیاه......😞

مشکل هورمونیت برطرف شه لیزر پوست سفید و موی سیاه رو خوب جواب میده. 

منم خیلی مو داره بدنم ماهی ی باز میرم اپیلاسیون الان خیلی نازکتر و کمتر شده. چند وقت دیگم میرم لیزر. لیزر ۶ ۷ جلسه که بری خیلی کم میشه