سیلام من با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم و جاریم اومده خونه مادرشوهرم حالا شوهرم میگه جاریت ک میخاد برگرده توام باش برو (ما مشهدیم ولی خانوادم اهوازن) میگه من چند روز بعد میام حالا چیکار کنم برم باهاش یا نه :/ مادرشوهرم وقتی میره در خونشو قفل کتابی میزنه :| الان من برم احساس میکنم حریم خونه زندگی واسم نمیمونه خوشم نمیاد هیچیم دست و بال شوهرم نمیذاره از حقوقش با اینکه خودش درامدش ۴ برابر شوهرمه . من باشم باز برنامه ریزی میکنیم اخر ماه کم نیاریم حالا چه کنم :((
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊