2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیوار شهرتون بگرد . البته یه حرفایی هست ممکنه دوباره سال بعد قدیم هم بگیرن .اگه پایه ات خوبه عوض نکن نظامت رو 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گشتم نبود😞همه چاپ سالای پیشن واقعا؟

آره من پیج کنکور سنتر دیدم گفتم احتمالش هست دوباره قدیم هم برگزار بشه . چون سود داره برای سنجش .  شهریور دیگه مشخص میشه .  برای کتاب هم اگه یه معلم دارین تو اشناهاتون می تونه برات بخره از همین سایته که مال ثبت نام کتاب درسی ها هست . چون شماره پرسنلی میخاد فکر کنم باید آموزش و پرورشی باشه . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آره من پیج کنکور سنتر دیدم گفتم احتمالش هست دوباره قدیم هم برگزار بشه . چون سود داره برای سنجش .&nbs ...

عجب 

یه معلم داریم فامیل دوره ,از طرفی هم نمیخوام کل فامیل فعلا بفهمن ک من میخوام دوباره کنکور بدم,اگه قبول شدم میگم😂

شما کنکوری هستی؟

عجب  یه معلم داریم فامیل دوره ,از طرفی هم نمیخوام کل فامیل فعلا بفهمن ک من میخوام دوباره کنکور ...

اره عزیزم من نظام قدیم انسانی شرکت کنم . اره به کسی نگو . منم نگفتم . حالا اگه قدیم رو داری فصلای مشترک رو بخون یا پی دی اف کتابای جدید رو بگیر  اونا رو بخون تا بچه ها کنکور بدن بعد ازشون بگیر البته اگه پی دی افش هست تو نت