2777
2789
عنوان

بیاین بگین

53 بازدید | 7 پست

سلام طهر بخیر میگم همسرم کار خودش برداشته ی کار دیگه برداشتن برادرش داده بزنه اون کارو کارشون نمای ساختم ونه

بعد برادر شوهرم با اینکه بزرگترا و یا اینکه زودتر از شوهر من هم کار میکرده

اما بلد نیس زیاد شوهر من ی پاش سر کار خودشه ی پاش سرکار ه اونه

من خیلی بدم میاد برادر شوهرم 

تازه بد حرفم میزنه گاهی 

ب نظرتون چیکار کنم ؟

ی چیز دیگه خواهر سوارم باهم رفتیم دکتر براش ام ار ای نوشته براون باهاش بر م ام ار ای پر رو نمیشه 

خواهرشوهرام خوبن

من عقد هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم کار شوهرم و برادر شوهرم نمای ساختمون اجرا میکنن بعد الان شوهر من هی باید برا کمکش  خودش ک ...

خب به همسرت بگو غیرمستقیم که خسته میشی و...به برادرش پیشنهاد بده بیاد وردستش کارو بهتر یاد بگیره.یه جاهاییم خود همسرت باید بفکر باشه ولی خب برادرسه راحت نمیتونه نه بگه

من همین یه دونه ام!
خب به همسرت بگو غیرمستقیم که خسته میشی و...به برادرش پیشنهاد بده بیاد وردستش کارو بهتر یاد بگیره.یه ...

همیشه نمی ره ها گاهی می ره اما از اینکه ادعا داره فقط بدم میاد خودشم مجبوری می ره کمکش