2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 116 پست
لوله شو می کنم میذارم کف دستش اونوقت اگه تونست بره دنبال زنای دیگه

چطوری ؟توضیح بدید

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم
بار اول ك متوجه خيانتش شدم نذاشتن جدا شم ولى بعد از ٤سال بدون اينكه ب خانوادم بگم دادگاه رفتم و بعد ...

کار میکردی خودت؟؟من از نظر مالی پشتوانه ندارم

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار میکردی خودت؟؟من از نظر مالی پشتوانه ندارم

اره كار ميكردم(عكاسى خانگى)

ولى بخاطر كرونا همه چى بهم ريخت

من شايد راحتى الانم بخاطر مستقل بودنمه

شايد اگه قرار بود خونه پدرم زندگى كنم از طلاقم راضى نبودم

خدا ميدونه

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
اره كار ميكردم(عكاسى خانگى) ولى بخاطر كرونا همه چى بهم ريخت من شايد راحتى الانم بخاطر مستقل بودنمه ...

انشاله موفق باشی عزیزم 

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
اره عقدم. مجدد اره خیانت کرده

الهی بمیرم

درچه سطحی؟تلفنی اینا یا....؟😔

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

[QUOTE=140649077]ساطور اصغر قصاب محلمونو میگیرم دو شقش میکنم یه شقشو میدم به مامانجونش یه شقشم مال همون افریطه....مثلا چجوری رفتار کنیم ؟ میشه توضیح بدید

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم
خدانکنه عزیزم. ازه چت س  کس چت بود

💔💔💔😔😔😔😞😞😞😞😞

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹