2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزززززیزم خدا دلتو شاد کنه.بغض کردم ممنون❤

فداتشم.اگردوست داشتی امضامو بخون.الان ی زمونه ی گوهی شده بلانسبتت ک فقط خودمون باید ب داد دل همدیگه برسیم دست ب دامن خدا بشیم

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
چطوری جدا شدی؟خانوادت گذاشتن؟؟من میخواستم جدا شم نذاشتن...الان فقط دارم عذاب میکشم‌‌‌...میترسم بچه د ...

بار اول ك متوجه خيانتش شدم نذاشتن جدا شم

ولى بعد از ٤سال بدون اينكه ب خانوادم بگم دادگاه رفتم و بعد بهشون گفتم و هركارى كردن نتونستن منصرفم كنن

چون اين بار از لحاظ عقلي خيلي بزرگتر شده بودم و ديگه حرف مردم برام مهم نبود فقط ب ارامش خودم فكر ميكردم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
نه عزيزم انتخاب عاقلانه داشتع باشيد اتفاقى نميوفته😚

😘❤️اجی لیاقتتو نداشت ان شاء الله کسی وارد زندگیت بشه ک لیاقت داشتن یه فرشته رو داشته باشه گله من 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
چی گفتی بهش ؟

سر اینکه چرا من رفتم اون خانم را پیدا کردم و اونم گفته بود که شوهر شما ابراز علاقه کرد اول و گفته مجردم و...اینا دعوامون شد بعد میگفت شوهرم من نگفتم مجردم.اون خانم از شاگردهای شوهرم بوده

یک بار بخشیدم و بار بعد در حال گرفتن ‌طلاقم😁

ای وای چرا؟عقدی؟

خیانت کرده بهت؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹