2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 116 پست
بهش گفتی که خیلنت کرده؟چطور متوجه شدی ؟در حد پیام بود

ميدونست ك ميدونم

خودشم يبار بهم گفت

نه در حد اخر رابطه بودن

ساپورت كامل مالى هم ميكرد دختره رو 

خب تو گوشيش ديدم و بعد خودش اعتراف كرد

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه ...موضوع خیانت مربوطه دو ماه پیش هس که توی تاپیک قبلی هام هس ولی به دلایلی امروز صبح همون موضوع خ ...

چی گفتی بهش ؟

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم

سوختم و ساختم و هنوزم دارم میسوزممممممم ولی نفرینم اثر نمیکنه انگار فقط ب حال خودم اثر میکنه .....موندم تو کار خدا که اشکایی که رو  گونه هام میاد داغیشون خودمو میسوزونه اما ....😔😔😔😔

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

منم همون کارو باهاش انجام میدم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
🙄🙄🙄🙄خداااایی لقمه دهنش میکردی اییییش اه اه خاک تو مخش 😂😂

آره به خدا عاااااشقش بودم.اما پنج ساله راحت شدم از دست کاراش.اما الانم دلم نمیخواد حالش بد باشه.کاریش هم ندارم.و البته نبخشیدمش.خودش میگه بزرگترین عذاب اینه که نمیتونم با هیچ زنی زندگی کنم دبگه.معلومه خر مثل من کجا پیدا میشه!؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ميدونست ك ميدونم خودشم يبار بهم گفت نه در حد اخر رابطه بودن ساپورت كامل مالى هم ميكرد دختره رو&nb ...

🙄😭ادم دیگ میترسع شوخر کنع

😐از بس دلشون مث دشوریه هردیقه یکی میاد داخلش

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
آره به خدا عاااااشقش بودم.اما پنج ساله راحت شدم از دست کاراش.اما الانم دلم نمیخواد حالش بد باشه.کاری ...

😂بنظر من برو ترکیه عشقو حال صفا سیتی کن اخرشم با ی جیگر ترکی مزدوج شو بترررررکع😍💥

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
آره به خدا عاااااشقش بودم.اما پنج ساله راحت شدم از دست کاراش.اما الانم دلم نمیخواد حالش بد باشه.کاری ...

حرفات من و یادخودم میندازه

منم خیلی محبتش میکردم

ناخوناش میگرفتم اصلا یکارای که اگه بگم دلت میسوزه از این همه محبت

برا من خیانت ندیدم ولی به طرز دیگه عذابم میده که باعث شده نسبت بهش بی علاقه شم جوری که حتی کلمه محبت امیزم نمیتونم سر زبون بیارم

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
😂بنظر من برو ترکیه عشقو حال صفا سیتی کن اخرشم با ی جیگر ترکی مزدوج شو بترررررکع😍💥

همین حالاشم تر کیده.اوایل طلاق میگفت من نگران آیندتم حالا یه پیرمرد میاد میگیرتت.جالبه خودشم 12سال بزرگتر از من بود.بعد از ازدواجم شوهرمو دید شاخ در آورد.چند بار به مامانم گفت شوهر جوون کرده😄حرص میخورد.اصلا حامی نبود.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚