2777
2789
عنوان

کالسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 21 پست

منم نخریدم گفتم نیتز نیست با ماشین میریم همه جا رفتیم مشهد موندم بوه رو چکار کنم بچمم تپلی بود زنگیدم به مامانم پولشو داد همونجا خریدیم یه دونه عصایی بعدم اومدم تهران یدونه بزرگ خریدم مارک گراکو خیلی راضیم  پشتشو که میخوابونم دوتا بچه هام توش جا میشن یه خالی میکنن که نگو 

وقتی نی نی بیاد محبوری بچرو ببری بچرخونی بچه ها هم مالیکه رو دوست دارن ولی ازینایی بخر که بچه بیرونو ببینه نه ازون برعکسا که مامانشو میبینه

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلیجان پیدا کردم بین 370 تا 1 تومنه 

عصایی دلیجان خیلی خوبو محکمه من دارم راضیم واسه مسافرت حرف نداره تو هواپیما هم فقط عصایی میشه برد

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
از كي ميتونيم از كالسكه استفاده كنيم بچه ي من سه ماهشه زود؟

اگه از این مدلهاییه که میشه تنظیم کردش میشه استفاده کنی من خودم عصایی گرفتم بعد4ماه استفاده میشه ولی بالاهم نوشتم بزرگه که رو سیسمونیش بود هنوز استفاده نکردم

خداجونم حافظ خونوادم باش