2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟

112 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.من تازه عضو نی نی سایت شدم.

راستش از یه موضوعی خیلی ناراحتم.

شوهرم چند شب پیش بهم گفت دیگه ناز کردنا وعشوه هات منو به وجد نمیاره وبرام زیاد اهمیت نداره چون فکر میکنه از ته دل نیس.ولی واقعا این طور نیست و من عاشق شوهرمم.خیلی از این حرف ناراحت شدم.به نظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نیاورد که نیاورد عشوه توهم به وجدم نمیاره والا😑

بخدا خیلی ناراحتم.اعصابمم از دست خودم خوردع.

چون من ادمی هستم که زود عصبی میشم و زودم ناراحت میشم.هیلی هم سعی کردم اینجوری نباشم ولی واقعا نمیتونم.

دیگه دارم دیوونه میشم..

بخدا خیلی ناراحتم.اعصابمم از دست خودم خوردع. چون من ادمی هستم که زود عصبی میشم و زودم ناراحت میشم.ه ...

یعنی بخاطد اینکه عصبی میشس میگه ؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیدونم.ولی خودشم کم از من نداره. اصلا نمیدونم واسه چی این حرفو زد 

بگو مگه به دوس داشتنم شک داری 

توهم هروقت عصبی شدی سعی کن تو اون لحظه از کنارش بری که بدتر نشه منم زودجوشم

بگو مگه به دوس داشتنم شک داری  توهم هروقت عصبی شدی سعی کن تو اون لحظه از کنارش بری که بدتر نشه ...

خودم فکر میکنم چون زود ناراحت میشم اینطور فکر میکنه.

بهم میگه تو ادمی هستی که تکلیفت باخودتم مشخص نیس.یه لحظه ناراحتی یه لحظه بعدش اشتی.

ولی بخدا ناراحت شدنم دست خودم نیس.نمیدونم چرا اینجوریم 

خودم فکر میکنم چون زود ناراحت میشم اینطور فکر میکنه. بهم میگه تو ادمی هستی که تکلیفت باخودتم مشخص ن ...

یعنی یهو الکی ناراحت میشی یا کاری میکنه

یعنی یهو الکی ناراحت میشی یا کاری میکنه

ببین من طرز حرف زدن خیلی واسم مهمه.مثلا سریه چیز کوچیک که بحثمون میشه خیلی گندش میکنه و اخرم میگه چه اشتباهی کردم که یه بچه رو به همسری گرفتم (اخه من سیزده سالم که بوده عقد کردم و الانم هجده سالمخ)منم بهش گفتم خاستگارای بهتر از توهم برام زیاد بودن کسی مجبورت نکرده بود بیای منو بگیری ومنو بدبختم کنی منم هنوز سنی نداشتم که مثلا بگی سنم بالا بوده که باهات ازدواج کردم.که البته بعد این حرفا خودش باز میاد ازم معذرت خواهی میکنه و میگه ببخشید عصبانی شد نفهمیدم چی گفتم.

ه

ببین من طرز حرف زدن خیلی واسم مهمه.مثلا سریه چیز کوچیک که بحثمون میشه خیلی گندش میکنه و اخرم میگه چه ...

بنظزم تو عصبانبت چیزی نگو که بعد اونم بگه و حرمت از بین بره هروقت عصبی شدی سعی کن باهاش حرف نزنی و خواستتو تو ارامش بهش بگی اینجوری خیلی تاثیر داره چند تا کتاب بخون برای روابط زناشویی و خشم و مشاورم بتونی بری خوبه