2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

113 بازدید | 12 پست

بچتون از چن هفتگی تکون خورد؟من از ۱۶ هفته حس میکردم.‌الن چن روزه خبری نیس یعنی چیشده؟الن ۱۷هفته و ۳ روزمه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره.از هفته های بعد مهم میشه تکوناش.

همش نگرانم چیزی نشده باشه..

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
20هفته

بچت چی بود

پسر

منم پسره

منم پسره

بسلامتی زایمان کنی عزیزم. من پسرم دیگه10ماهشه. 

صیه وقتایی هم بچه خوابه تکون نمیخوره اگه دیدی خیلی زیاد شد تکون نخوردن، یه کاکائو یا چیز شیرین بخور دستتو بذار رو شکمت تکون هاشو بشمار. به پهلوم بخواب. 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

من از اول ۱۸ هفته یعنی الان سه چهار روزه حس میکنم

روز اول یه تکون ولی از روز دوم بعد صبحونه هی وول میخوره

معمولا فقط صبح تکون میخوره اونم چون صبحونه شیرین مبخورم 

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️