2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

273 بازدید | 68 پست

من تیرویید کم کار بارداری گرفتم  اخزین بار ک رفتم پیش دکتر تیروییدم دوز قرصمو بالابرده تا زود تر نرمال بشه تیروییدم بهم گفت یه ماه دیگ ازمایش بدم جوابو ببرم پیشش دوهفته پیش ک پیش دکتر زنانم بودم جواب ازمایش گلوکزمو بهش نشون دادم گفته تیروییدت نرمال شده حالا بنظر شما برم ازمایش تیرویید بدم یا چون نرمال شده دیگ دنبالشو نگیرم چون یه ماه شده

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

کاش میپرسیدی از دکترت شما قبل بارداری تیرویید داشتی؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میپرسیدی از دکترت شما قبل بارداری تیرویید داشتی؟

یادم رفت بپرسم ن تو دوران بارداری گرفتم تیروییدم کم کار بوده

عشقم بری ک کار از محکم کاری عیب نمیکنه بخاطر نینیت

خودمم قصد رفتن داشتم میگم حالا ک نرمال شده امکان داره دوباره کم کار بشه؟

چون داری قرص مصرف میکنی تیروئید درست شده اگه ول کنی دوباره همون میشه تیروئید رو چک کن که رو مغز بچه تاثیر میزاره

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
ازمایش تیرویید ندادی؟ 

یه ماه قبل ازمایش تیرویید دادم دکترم دوز قرصمو بالا برد گفت یه ماه دیگ ازمایش بده بعد یه ماه ک ازمایش گلوکز دادم دکتر زنانم گفت تیروییدم نرمال شده

چون داری قرص مصرف میکنی تیروئید درست شده اگه ول کنی دوباره همون میشه تیروئید رو چک کن که رو مغز بچه ...

پس ازمایش بدم بنظر شما بهتره؟

عزیزم به نظرم بدونی رنج تیروییدت چنده بهتره اما بازم مشورت کن با دکترت

گفتم ک دکترم گفته یه ماه دیگ ازمایش بده الان چون دیدم نرمال شده میخواستم ببینم نیازه ک ازمایش بدم یا ن

یه ماه قبل ازمایش تیرویید دادم دکترم دوز قرصمو بالا برد گفت یه ماه دیگ ازمایش بده بعد یه ماه ک ازمای ...

رنج tsh رو بدونی بد نیست من نمیدونم از گلوگز میشه فهمید یا نه اما چون قرص میخوری و دوزش بالاست باید ازمایش بدی دکترت اگه نرمال شده باشه دوز رو اصلاح کنه نمیشه که کلا یه دوز دارو بخوری که

یادم رفت بپرسم ن تو دوران بارداری گرفتم تیروییدم کم کار بوده

اخه من امروز از مامام پرسیدم گفت اگه قبلش نداشتی بعیده

من از وقتی باردار شدم گاهی احساس گرفتگی توی گلوم دارم و دیروز حتی انگار نفس کشیدن برام سخت بود 

میشه علائمتون رو بگید

ماما برام ازمایش ننوشت و میترسم یکم 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
پس ازمایش بدم بنظر شما بهتره؟

آره منم تو حاملگی داشتم دوماه ی بار چم میکردم با قرص کنترل بود بعد زایمان خوب شد دوباره ی مدت بعدش اومد سراغم الانم برا همیشه دارمش

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
رنج tsh رو بدونی بد نیست من نمیدونم از گلوگز میشه فهمید یا نه اما چون قرص میخوری و دوزش بالاست باید ...

در کنار گلوکز ازمایشات دیگ هم بود باشه پس ازمایشو میدم دیگ