2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت..

393 بازدید | 21 پست

امشب رفتم خونشون بااینکه طبقه بالامون زندگی میکنن امادوسه روز بود نرفته بودم کلا زیادنمیرم امااینبار کارداشتم درگیر بودم طول کشید بعد پدرشوهرم اینا ویلادارن ماهم گاعی میریم اونجا که تابستونا میرن ابیاری میکنن درخت ها روومیان بعد پدرشوهرم گفت این هفته باید بریم به درختا اب بدیم گفتم اره مندازشنبه تا دوشنبه کلاس ندارم بیاین بریم .(پدرشوهرم گواهینامه نداره نمیتونه ماشین سواربشه)بعد گفت نه لازم نکرده اونطوری وقت نمیکنیم بریم جایی مابااتوبوس میریم اب میدیم شما فقط برین بخورین ما دلمون نمیاد بخوریم!!من مات ومبهوت بودم اخه اونجا اصلا چیزی واسه خوردن نداره درختا هنوزنهالن ومیوه نمیدن چیزخاصی نداره خیلی ناراحت شدم بنظرتون ب مادرشوهرم بگم ناراحت شدم؟؟یابه شوهرم؟؟شماباشین ناراحت نمیشین؟؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
چی گف در گوش من گف🤤🤤

خخخخ

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمام ک فقط منتظرین پدرشوهر مادرشوهر یچیز بگن تا ناراحت بشین

انصافا شماباشین ناراحت نمیشی؟؟من زیاد توجه نکردم ب حرفش ولی الان یادم افتاد

باخنده میگفتی خب باباجون نمیایم شما برین تک خوری

مادرشوهرم گفت کی بریم میخام‌بگم بابا ک دوستنداره ماباعاتون بیایم انگار 

ازکجادلش پر بوده نمیدونم

ولی اصولا پدرشوهرا تا پر نشن نمیرن رو اعصاب عروسا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

گلم ولش کن پیرمرده یک چیزی گفته اتفاقا اگه گذشت کنی پیش کسی نگی پیشش عزیز تر میشی وبهت بیشتر اعتماد می کنه ورو حرفات بیشتر از قبل حساب باز می کنه عزیزم ارزش نداره چیزبه خصوصی نگفته که ؟

من بودم ۱۰۰ سال سیاه هم دیگه پامو نمیزاشتم اونجا ! 

اهل کینه نیستم امابهم برخورد خب حرفش زیاد جالب نبست

به همسرت بگو  من بودم دیگه نمی‌رفتم وقتی می‌پرسیدم میگفتم پدر شوهرم این حرفو زده.یا میرفتم ویلا دوسه کیلو میوه می‌گرفتم اونجا بحثشو مینداختند میگفتم من میوه ندیده نیستم با خودم میوه اوردم شما هم میل دارین میوه بخورین