دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
خیلی قشنگه با دقت نگاه کن ذهنت رو به چالش میکشه اونایی هم که میگن خوب نیست ادمهای عجولی هستن هر دقیقش یه اتفاقه اصلا کشش ندادن و پر از معماست خیلی کار شدست ولی متاسفانه اونایی که مانکن و دل میبینن اینجور فیلماقوی تو کتشون نمیره
خیلی قشنگه با دقت نگاه کن ذهنت رو به چالش میکشه اونایی هم که میگن خوب نیست ادمهای عجولی هستن هر دقیق ...
نه اتفاقا دل هم خیلی ابگوشتیه من همگناه رودوست دارم بنظرم عالیه
کرگدن وهم تا خر دیدم چرته البته سلیقه ایه
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خیلی قشنگه با دقت نگاه کن ذهنت رو به چالش میکشه اونایی هم که میگن خوب نیست ادمهای عجولی هستن هر دقیق ...
من هم مانکن دیدم.هم دل میبینم وکرگدن هم دیدم ودوست داشتم وخیلی جالبه ذهن نویسنده
تنها ایرادش اینه که خیلی پلی بک میخوره
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم