2777
2789
عنوان

خیلی حرف بدی زد

404 بازدید | 32 پست

یکی اومد خونمون گفت ینفر نامزد شده حدس بزنید  

همینطور داشت اذیتمون میکرد با شوخی که خودتون باید بگین و اینا

یهو من گفتم سارا😍؟؟

دقیقا همینجوریا

گفت نخییییر، سارامونو به کسی نمیدیم(چون فامیل درجه یکشونه)

یهو بی دلیل دلم گرفت خودمم دلیلش رو نمی‌دونم 

فکر کنم بخاطر این بود که خودمو دست کم گرفته بودم یا سطحم از اون دختر خیلی پایینه

اون دختر شرایطش خیلی خوبه، خیلی خوشگله ، وضعیت مالیشون خوبه ، از لحاظ تحصیلات و...

همیشه ازاین موضوع میترسم و نگرانم که بخاطر یسری شرایطم تو ازدواجم به مشکل بر بخوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این به کسی نمیدیما اول از همه میدن بره

😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

ولی دل گرفتن نداشتا ☹

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
تو چرا دلت گرفت.بشین جومونگ ببین باو

😂😂😂😂توم میبینی دارم برای بار دهم میبینم و باز هم حرص میخورم😖😖😖

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

نگران نباش گلم منم قبل ازدواج همین فکر ها رو می کردم . و مقصر این حرف ها هم فقط آدم های اطرافم بودن که باعث شدن اعتماد به نفسم رو نابود کردن و بیشتر از اونا خودم که حرفهاشون رو گوش میدم