2777
2789
عنوان

بخیه

162 بازدید | 15 پست

خانوما سلام

من حدود چهار ده روز پیش رفتم برای ترمیم بخیه های زایمانم که مربوط میشد به یک ستل و نیم پیش روز نهم که رفتم دکتر چک کنه گفت داخلی ها سه تاش باز شده روز بعد دوباره برش زد و بخیه کرد حالا همش نگرانم نکنه عفونت کنه اخه یه ترشح زرد رنگ دارم رو همون سه تا بخیه که به زور تمیز میشه میترسم با دست هم تمیزش کنم باز شه به نظرتون اون ترشح عفونته اخه هیچ علائمی ندارم مثل درد و اینا 

وای چقدر بد ن فک نکنم عفونت باشه برامن ی ساله بچم دنیااومد ی قسمت ازبخیم خیلی درد میاد میترسم برم دک ...

من خیلی گشاد شده بود حیر سرم رفتم خوبش کنم خودم و انداختم به دردسر و استرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی گشاد شده بود حیر سرم رفتم خوبش کنم خودم و انداختم به دردسر و استرس 

خوب میشه عزیزم چجوری تحمل کردی وای من فکرشم میکنم دردم میاد برامن ی قسمتش عفونت کرده بود مثل اب یکم غلیظ تر زردرنگ پاک میشد 

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
خوب میشه عزیزم چجوری تحمل کردی وای من فکرشم میکنم دردم میاد برامن ی قسمتش عفونت کرده بود مثل اب یکم ...

میترسم عفونت باشه حالا عفونت به کنار نگرانم بخیه ها واسه بار دوم باز شه مجبور شم واسه سومین بار بخیه کنم😭😭😭

عزیزم شما ترمیم واژن انجام دادی من فک کردم سزارین بودی خیلی باید استراحت کنی بخیه زندایی منم بازشده بود بعد نرفت دکتر بعد چهارسال گوشت اضافه زد عمل کردن دوباره بدنشو بخیه زدن ینی داغون شد تامیتونی استراحت کن

میترسم عفونت باشه حالا عفونت به کنار نگرانم بخیه ها واسه بار دوم باز شه مجبور شم واسه سومین بار بخیه ...

میگم ک خیلی خیلی مواظب باش بچتو زیاد بغل نگیر خیلی استراحت کن چیزای سنگین بلند نکن بخدامن دیدم میگم 

عزیزم شما ترمیم واژن انجام دادی من فک کردم سزارین بودی خیلی باید استراحت کنی بخیه زندایی منم بازشده ...

با یه بچه گوچیک و شیطون که نمیتونم کامل استراحت کنم خیلی نگرانم باز شده باشخ

با یه بچه گوچیک و شیطون که نمیتونم کامل استراحت کنم خیلی نگرانم باز شده باشخ

بچت چندماهشه عزیزم باز شه خیلی بده وای میرفتی سزارین من تو سزارین همون روز اول راه میرفتم فقط افتادگی رحم داشتم دکتر تا دوماه بعد زایمانم استراحت مطلق داد روزی ک زایمان کردم ی پرستار نافمو فشار داد ی بخیم باز شد همون اذیت کرد

بچت چندماهشه عزیزم باز شه خیلی بده وای میرفتی سزارین من تو سزارین همون روز اول راه میرفتم فقط افتادگ ...

سزارین نکردن گفت طبیعی میتونی درحالی که بیست و هشت ساعت درد کشیدم اخر سرم یه بخیه سرسری زدن و منو به این دروسر انداختن 

سزارین نکردن گفت طبیعی میتونی درحالی که بیست و هشت ساعت درد کشیدم اخر سرم یه بخیه سرسری زدن و منو به ...

وای میرفتی شخصی سزارین دکترمن خیلی خوب بود گف هرجور خودت دوس داری بچتو دنیا میارم