2777
2789
عنوان

چکارکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 22 پست
استارتر ببخشید بی ربط به موضوع تاپیکته یه سوال دارم با توجه به امضات حال واحوالت چطوره؟؟منم از سال۹۱ ...

حالم کاملا خوبه همه چی عین یه ادم سالم کسی غیر از شوهرم پدرومادرم و خواهر برادرم اصلا نمیدونه ک بیمارم فقط منتظر اجازه دکترم برا بارداری مجدد ک گفته ۳ سال دیگه الان یکسالش رفته

همه چی اوکیه شکر خدا 

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
استارتر ببخشید بی ربط به موضوع تاپیکته یه سوال دارم با توجه به امضات حال واحوالت چطوره؟؟منم از سال۹۱ ...

ببین تنها چیزی ک خیلی اذیتم کرد پارسال تکررادرار و شلی مثانه حتی بی اختیاری در کنترل مدفوع ک داروم عوض شد و الان خوب خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا بچه داری؟پسر؟دختر؟چندساله؟داروچی استفاده میکنی الان؟

من الان ریتوکسیماب ایرانی 

اسمشه زیتاکس

هر ۶ ماه تزریق میکنم و دیگر هیچ

چندتا بچه داری؟پسر؟دختر؟چندساله؟داروچی استفاده میکنی الان؟

خدارا شکر که خوبی،من دوتا دختر دارم اولی دوساله بود که بیماریم تشخیص دادن دومیم مهر سه ساله میشه 

منم زیتاکس استفاده میکنم ولی خیلی خوب نیستم خیلی خیلی زود خسته میشم یکی از پاهام هم گاهی لنگ میزنم

خدارا شکر که خوبی،من دوتا دختر دارم اولی دوساله بود که بیماریم تشخیص دادن دومیم مهر سه ساله میشه&nbs ...

توکل ب خدا 

خوبه ک تو دوتا دختر داری حداقل خیالت راحته بچت تنها نیست

سایه ات مستدام رو سرشون

توکل ب خدا  خوبه ک تو دوتا دختر داری حداقل خیالت راحته بچت تنها نیست سایه ات مستدام رو سرشون

اره به خاطر همینم دومی را اوردم وپشیمونم نیستم

دکتر به خاطر یه حمله شدیدی که قبلاً داشتم زیاد راضی نبود ولی خب دیگه من راضیش کردم وخداراشکر حمله هم نداشتم

شما بچه اولت چندسالشه؟

اره به خاطر همینم دومی را اوردم وپشیمونم نیستم دکتر به خاطر یه حمله شدیدی که قبلاً داشتم زیاد راضی ...

۴ سال و نیم دکتر گفته ۳ سال صبر بده یکسال رفته 

توکل ب خدا