2777
2789

از نظر رفتار با خانواده همسر... رسیدگی به خودتون... برخورد با شوهر... بچه داری... همه چی... بیاید از هم یاد بگیریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارامش دارم 

خیلی بهم احترام میذارن همه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه داری😊

شوهر داریم هم خوبه 

ولی دو ساعت پیش از دستش ناراحت شدم تو فاز قهرم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

همیشه میخندم عطر میزنم و به خودم میرسم

با همه زود دوست میشم

از چیزی م ناراحت نمیشم به این راحتیا و اصلا قهر نمیکنم

همین از بقیه نظرا تعطیل تعطیلم  

تعطیلاااا

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
همیشه میخندم عطر میزنم و به خودم میرسم با همه زود دوست میشم از چیزی م ناراحت نمیشم به این راحتیا و ...

پس چرا یک بار سر یه کامنت معمولی با یکی از کاربرها به شدت ناراحت شدین ؟

تو مجازی که ناراحت بشین و کامنت پشت کامنت و طومار پشت طومار بزنین ،خب تو دنیای واقعی که بدتر میشه 😁✋

پروفایل تون یادم مونده اخه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
پس چرا یک بار سر یه کامنت معمولی با یکی از کاربرها به شدت ناراحت شدین ؟ تو مجازی که ناراحت بشین و ک ...

عه ببخشید من پست شما رو ندیده بودم

دو سه دفعه اینطوری شده توی سایت ولی مسائلی که خیلی روشون حساس بودم. خب من این روزا خیلی زیاد اینجا وقت میگذرونم، اون دو سه تا موردم به نسبت عقاید تندم خیلی نیست

اگه بگی کی و کدوم تاپیک بوده یادم میاد 

ولی باور کن واقعا به این راحتیا ناراحت نمیشم بشمم قهر نمیکنم مخصوصا در ارتباط با شوهرم که اصلا نمیذارم از حرف زدن با هم فراتر بره دلخوریامون

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***