2777
2789
عنوان

ساك

256 بازدید | 19 پست

بچه ها هفته ٨ بارداريم قلب جنينم سالمه و ميزنه تنها مشكلم ساك خاملگي نامنظمه كه باعث شده كله بيني قهواي داشته باشم كسي اينجوري بوده و بچش سالم مونده 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

با وجود ساك حاملگي كمي نامنظم؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجان خودم هیشکی ب این چیزی ک گفتی فکر نمیکرد😑

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)
بجان خودم هیشکی ب این چیزی ک گفتی فکر نمیکرد😑

😂انقدر فكرم درگيره حواسم نبود منحرفااااا

الهی العفو...

خدایا منو ببخش

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
😂انقدر فكرم درگيره حواسم نبود منحرفااااا

😂والا منکه سر در نمیارم ولی ایشالا ک مشکلی نیس

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)

توروخدا جواب سوالو بدين

عزیزم منم ساک حاملگی دفورمه بود حتی تا هفته 8 ضربان نداشت اما اوکی شد و داره میگذره، این استرس سمه برا نی‌نی، نفس عمیق بکش به چیزای خوب فک کن

گر مرا هیچ نباشد نه به دنیا نه به عقبی... چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید... 🥰😍