بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نشمردم تسبیح چندتا دانه داره . ولی من روزای اول که با انگشت میشمردم 100 تا میگفتم . آره . تقریبا ...
من دارم برای ازدواج با عشقم میخونم میشه حاجت بگیرم
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
مدیر جان حلال کن تبلیغ گروهمو میکنم اگه حلال نمیکنی بگو بهم دوستان میخوایم یک گروه جدید تشکیل بدیم و فقط ختم قران هفتگی و ختم زیارت عاشورا توش بذاریم هرکسی موافقه به ما بپیونده و سه روز صبر کنه که گروه تکمیل بشه و به امید خدا با نیت دلتون شروع کنیم ظهور حضرت مهدی سلامتی حضرت مهدی شفای مریضها رزق و روزی ازدواج بچه دار شدن حفظ ابرو رفع اختلاف زوجین و...
امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت میفرماید: حضرت انگشتهایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز میکند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..