سلام دوستم من جواب سوالتو نمیدونم ولی خاستم ازت بپرسم سزارین چطوربود؟ترس داشت؟درد داشت؟بعد عمل چطور؟سوند درد داره؟
وقتی عملت کردن واقعا هیچی نفهمیدی؟
من خیلی دوس دارم بچه دار شم ولی از زایمان فوبیای شدید دارم
صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سلام دوستم من جواب سوالتو نمیدونم ولی خاستم ازت بپرسم سزارین چطوربود؟ترس داشت؟درد داشت؟بعد عمل چطور؟ ...
نمیخوام بترسونمت برا من خیلی سخت بود. همه میگفتن طبیعی بیار بچم پایین بود اما گفتم نه سزارین میکنم درد نداشته باشم. تو اتاق عمل که پاهام میلرزید خیلی میترسیدم بعد اون که بی حس بودم نمیتونسم پاهامو تکون بدم دلم میگرف خفه میشدم بعدش اوردن بخش بعد چن ساعت گفتن بشینه بیایم بلند کنیم من نتونسم بشینم گفتم نمیخوام گفتن نمیشه بلند شو بشین پاهاتو بنداز از تخت پایین بیایم کمک کنیم راه بری یعنی در حد مرگ بود بعد اومدن بیارن پایین اونموقع بدترین لحظه بود گفتم همین الان دارن منو میبرن رو انگشتام راه میرفتم رفتم نشستم دسشویی بعد گفتم راه برو فشارم افتاد بردن رو تخت هردفعه میومدم پایین درد میکشیدم خیلی سخته بود بعد اون از فرداش سر دردام شروع شد افتضاح حتی نمیتونسم بخوابم چن روز طول کشید دوبار رفتم بیمارستان چن بار سرم و امپول خوب نمیشد اخرش یه امپول زدن انگار رفتم کما خودمو نمیدونسم بعد وون خوب شد اما درد جای برش هنوزم دارم اما نه تا اونحد
نمیخوام بترسونمت برا من خیلی سخت بود. همه میگفتن طبیعی بیار بچم پایین بود اما گفتم نه سزارین میکنم د ...
وای خداااا پس من چ غلطی کنم انقد میترسم
کدوم شهری کدوم بیمارستان کدوم دکتر
صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
طبیعی بیار حداقل اون دردش اونموقع و با یکم درد بخیع پایین که مثل سزارین نیس میتونی حداقل درست راه بر ...
دولتیه؟؟یاخصوصی؟
اینم بگم دولتی و خصوصی فرقی ندارن میتونم بگم دولتی بهتره اصلا رسیدکی ندارن ۱۲ شب ۶ صبح شیاف میاوردن اونم بداخلاق خیلی دردم زیاد بود مامانم گف بیاین شیاف بردارین اونا بیان من رفتم دسشویی اومد در دسشویی و بدون اینکه بزنه باز کرد شما که گفتین شیاف میخواین دسشویی چیکار دارین خیلی بداخلاق بودن درحالیکه من بینیمو سال ۹۴ تو بیمارستان دولتی عمل کردم خیلیم خوش اخلاق بودن رسبدکیشون عالی بود
میخام صبرکنم اونجا بچه بیارم دوسه نفر ازاعضای فامیلمون پیش ی دکتری سزارین کردن میگن هیلی عالیع..دکتر صرام
اگه پول داری زایمان در اب کن حداقل بخیه نمیخوری راحت راحت
پول ک فعلا ندارم ولی وقتی رفتیم تهران شاید داشته باشم
چنده هزینش؟
واقعا اصلا درد نداره؟!
میترسم بازم😢