2777
2789
ببین استانبولی پلو میتونی درست کنی  میتونی کتلت درست کنی کنارش برنج بذاری  ماش پلو میتون ...

ب خدا من ی دختر ۲۲ سالم

ته آشپزیم مرغ ترش عه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد🥺

کوکو سیب زمینی

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
دوسه تاسیب زمینی و۲تاپیازمتوسط رورنده کن بهش ۲یا۳تاتخم مرغ بزن ادویه هم نمک وفلفل وزردچوبه بزن همه ر ...

اررره این غذا خییییلی خوشمزس. یکی دو حبه سیرم رنده کن توش عااااالی میکنه طعمشو 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ب خدا من ی دختر ۲۲ سالم ته آشپزیم مرغ ترش عه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

باور کن من ۲۱ سالمه همه رو بلدم حتی امشبم مهمون اومد قورمه گذاشته بودم تازه شوهرم نکردم 

ربطی نداره آخه به سن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

باور کن من ۲۱ سالمه همه رو بلدم حتی امشبم مهمون اومد قورمه گذاشته بودم تازه شوهرم نکردم  ربطی ...

من نامزد دارم هيچيم بلد نيسم

ببين چ زشت شدن

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
اررره این غذا خییییلی خوشمزس. یکی دو حبه سیرم رنده کن توش عااااالی میکنه طعمشو 

باش مرسی😍😍

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.
من نامزد دارم هيچيم بلد نيسم ببين چ زشت شدن

دختر گل این چه حرفیه میزنی 

منم از تو شکم مامانم که بلد نبودم بالاخره دوبار درست کردم خراب شد تا بار سوم یاد گرفتم 

یه چیزی تو آشپزی هست که من یاد گرفتم اینه که هر وقت خواستی مواد رو باهم مخلوط کنی یا ادویه اضافه کنی ببین اون ادویه یا اون مواد ،مزش به غذا میاد یا نه 

مثلا من تخم گشنیز میریزم تو قورمه سبزی با غوره کوبیده شده 

یا تو زرشک پلو یکم جوز هندی میزنم 

توی کوکو مرغ جوز هندی میزنم که خیلی خیلی خوب میشه 

آشپزی ایرانی آسونه فقط نیاز داره ادویه بزنی توش 

همین 😍

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)