2789

بله من

خیلی عالین استاداش

ریاضی استاد امینی و علی صدری کار کردم خیییلی خوبن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایکاش سال اول کلاسم کلاس کنکورشرکت نمیکردم ولی با فیلمای آلاآشنامیشدم

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
فیلماش عالیه اگه فرصتش رو داری حتما ببین عزیزم آخرین تاپیک منم ببین موفق باشی🌹

سلام  میشه راجع به الا توضیح بدین  و اینکه راه ابریشم رو بگیرم یا فیلمهاش رو رایگان ببینم و اینکه تضمینی هست برای خوب بودن توش ؟

ایکاش سال اول کلاسم کلاس کنکورشرکت نمیکردم ولی با فیلمای آلاآشنامیشدم

سلام گلم خوبی؟

میتونم چند تا سوال بپرسم؟

اگر برات زحمتی نیست بهترین دبیر تو‌هر درس رو بهم بگی از سایت آلا

آره عزیزم . خیلی خوب بود . شاید باورت نشه ولی من با فیلمای آلا درصد فیزیکم رو توی آزمون های گاج از 20 رسوندم به 90 و حالا ضعیف ترین نقطه ی ضعفم توی این چند سال تبدیل شد به قوی ترین نقطه ی قوتم.