2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی چون دومنظورست

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

اولی جمع و جور تره

شومی خشکلتر

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

اخری

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
به ظاهرش دقت نکن ببین کدوم کاربردی تره چون برای بچه ظاهرش مهم نیست فقط میخواد بازی کنه اولی خوبه چو ...

ممنون از راهنمایت عزیزم جای بسکتبال جدا داره نصب تو اتاقش

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

چرامن بچه بودم مامانم ازایناواسم نخرید؟😥😥😥

ما تفریحمون لی لی بود 😤

پارکم اگه شاگرداول میشدیم میبردن مارو 😤

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
چرامن بچه بودم مامانم ازایناواسم نخرید؟😥😥😥 ما تفریحمون لی لی بود 😤 پارکم اگه شاگرداول میشدیم م ...

عیبی نداره برای بچت بخر خودتم ذوق میکنی

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛