2777
2789
عنوان

شیرم کمه...😭

72 بازدید | 8 پست

سلام مامانا..من ۴۵ روزه زایمان کردم.دوقلو دارم...هفته های اول بعد زایمان خیلی درد داشتم و نمیتونستم خیلی شیر دهی کنم..از اول شیرم کم بود...الان اگه بدوشم قد سه قاشق غذاخوری از هر سینم بیشتر در نمیاد...کسی مثه من بوده؟چیکار کنم؟الان کاری میشه کرد یا داره خشک میشه و فایده نداره؟؟😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مک بزنن میاد نگران نباش .. 

گرمیجات بخور... من شیرم با دلستر و ماکارونی و پلوماش بیشتر میشه باید ببینی با چی بیشتر میشه...

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

یه چی هست مثل شیر خشکه که مادرا میخورن اون خیلی خوبه دختر خاله ام میخورد خیلی خوب بود خودم شیرافزا  خوردم اثر نداشت. البته شما دوقلو داری خواه ناخواه باید کمکی شیرخشک بدی

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

باید بذاری خودشون میک بزنن شیردوش شیر رو کم میکنه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
یه چی هست مثل شیر خشکه که مادرا میخورن اون خیلی خوبه دختر خاله ام میخورد خیلی خوب بود خودم شیرافزا&n ...

اره پودر گالاکتومیده...اونو میخورم یه کوچولو بهتر شده ولی زیر سینم گریه می کنن..مک نمیزنن که شزرم بیشتر بشه