2777
2789

اگه کسیو می شناسید که بلده لطفا تگ کنید 

من ۱۲ هفتمه از هفته ۸ حالت تهوع دارم کلا انگار یه چیزی تو گلوم گیره خیلی ببخشید مثل خلط ,تکرر ادرار ندارم, خوابالو نشدم ,صورتم لاغر تر شده به گفته دیگران خوشگل تر شدم ,خیلی کم اشتها شدم از مرغ و کباب اینا کلا بدم میاد ,بیشتر غذای نونی دوست دارم ,اصلا بچه حس نمیکنم تو شکمم مثل قبلم انگار باردار نیستم, ولی فک میکنم بچه سمت راستمه ,اوایل چیزای ترش دوست داشتم که الان کلا نه ترشی دوست دارم نه شیرینی ,اگه سوال دیگه ای دارین بپرسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باردارین

اره سر پسرم علایمم مث شما بود.همه جور غذا دوس دارمب جز مرغ.حس تهوع ندارم برخلاف دخترم ک تاماه اخر از همه جی بدم میومد.صورتم لاغر شده

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
این فرضیه بنظرتون درسته 

برای من اشتباه بود.ولی تقویم چینی هم دخترمو درست گفت هم پسرم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

مال من وي راست بود دختره

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١