2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول شامپو شپش براش بگیرین و خوب به موهاش بزنین، بعد از حمام با سشوار خوب خشک کنین و سس به سرش بمالین و با پلاستیک خوب بپوشونین و بزارین چن ساعت بمونه، بعدش با شونه مخصوص شپش شونه کنین و هربار که شونه رو به موهاش میکشین با دستمال تمیز کنین و سرش رو دوباره بشورین، مدام هم توی سرش رو بگردین و تخم شپش ها رو با دست جدا کنین، هر دفعه بعد حمام هم خوب سشوار بکشین به موهاش تا کامل خشک بشه، شبها موقع خواب هم سرکه بریزین  روی موهاش و سرش رو ببندین و بزارین تا صبح بمونه فقط مواظب باشین سرکه داخل چشمش نره، اگه اینکار رو مدام تکرار کنین در عرض۱۵ روز کامل تموم میشه، رختخواب و لباسهاشم خوب بشورین و بجوشونین و خونه رو مدام جاروبرقی بکشین

خشره نش ن اینجا یکی زده بود نشمبا گزاشته بود بعد مویرگای مغرش پاره شده بود مرده بود بنده خدا

خدا وکیلی از کجا اینارو در میارین  طرف مرده اومده گفته حشره کش زده به سرش مرده هرچند حشره کش خیلی خطرناکه و اصلا نباید استفاده بشه برای اینکار