2777
2789
عنوان

خانومای باردار ...

110 بازدید | 12 پست

من هفته ۱۲ بارداری هستم احساس میکنم یه چیزی تو گلوم گیره خیلی ببخشید مثل خلط همون باعث حالت تهوعم میشه ,کسی اینجوری بوده راه کاری دارین?

طبیعیه منم اینجوریم ولی فقط عصرا و غروبا اینجوریم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته چند هستین بچتون چیه 

من هفته تقریبا ۹ مشخص نیس

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
انشالا سالم باشه و همون جنسیتی باشه که میخوای, ویار دارین 

خیلی نه فقط از مرغ و تخم مرغ بدم میاد

عاشق دوغ محلی و آلوچه و لواشکم

خیلی نه فقط از مرغ و تخم مرغ بدم میاد عاشق دوغ محلی و آلوچه و لواشکم

دقیقا مثل من متنفرم از مرغ, دوغ خیلی میخوردم حتی صبحا ناشتا میخوردم دیگه بدجوری معده درد شدم دیگه از اون به بعدنخوردم احتمالا جنسیت بچمون یکیه

دقیقا مثل من متنفرم از مرغ, دوغ خیلی میخوردم حتی صبحا ناشتا میخوردم دیگه بدجوری معده درد شدم دیگه از ...

انشاالله سالم و صالح باشن اگه رفتم ان تی و جنسیت و گفت حتما میام بت خبر میدم شما چند هفته ای؟

انشالا ,اره حتما بگو من ۱۲ هفتمه

ان تی رفتین؟

جنسیت رو نگفت؟