2777
2789
عنوان

غیییییرت😂😂😂😂☔️🥺☔️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 67 پست

ژینا بیشتر از همه رو من غیریتی میشه😆💛

@ژیناگلمن

یکیوزیر پستم ژینارو برام تگ نمیشه لامصب😆🤦‍♀️

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرمان

قبلش برادرمان

قبل از آن پدرمان

قبل از آن مادرمان

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

شوهرم اوایل خیلی گیر میداد

الانم ب لباس تنگ بسی حساسه😬

ولی دیگ خب میدونم ب چیا حساسه انجام نمیدم

هر از گاهی بهم‌میگه چخبره کجا باز ایشالا داریم میریم مگ اینهمه آرایش😂😂😂😂بعدشم میره

Sam🩵👦🏼

کلا همه روم غیرتی هستن😐

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم