2777
2789
عنوان

بورسی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 46 پست
من خیلی دوس دارم وارد بشم ولی هیچی ازش نمیدونم. لطفا اگه اطلاعاتی دارین بمنم یاد بدین

به نظرم صبر داری بیا وگرنه پیر میشی 

من یه هفته اس رفتم اعصاب بهم نیس😂

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ببین ممکنه ی سهمی ک ادم میخاد بخره، جای خوبی نباشه وقتی میاد جای خوب، خرید میزنه. حالا دیگه نخواسته ...

ب تظرتون تا کی بازار منفیه؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ندارم که. پس نمیتونم؟؟

میتونی ولی حتما کلاسش رو برو

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
صبور باش میاد بالا تو ضرر نفروشیا

دیگه مجبورم صبر کن با این همه ضرر نمیتونم بفروشم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

من سجام ثبتنام کردم ده تومنم از کارتم برداشت کرد الانبیشتر از ۱۵روز گذشته بهم کد نداده کسی میدونه باید چیکارکنم؟؟؟؟

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
ببین ممکنه ی سهمی ک ادم میخاد بخره، جای خوبی نباشه وقتی میاد جای خوب، خرید میزنه. حالا دیگه نخواسته ...

فک کردم قضیه مهم تر از اینا باشه😅

ممنون 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خب میدونم . ولی چرا با کد خودش کار نمیکنه ؟ محدودیت داره از نظر پول هر کدی؟

محدودیت نداره..داره از این فرصت واسه خودش هم بهره میبره..مثلا من هم برای همکارم باکدبورسی خودم کار میکنم.فقط میمونه بحث درست تقسیم شدن سود و زیان و حلال بودن طرف مقابل

دوستت دارم زهرا..لطفا دستمو ول نکن...عشق من....
ب تظرتون تا کی بازار منفیه؟

فردا هم همین باشه احتمالا

موج پنجمه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
غذایی ها برای نوسان گیری هستن همیشه سهم بنیادی بخر سهام شرکت های بزرگ و سود ده

دقیقا خودمم فهمیدم الان ولی مجبورم صبر کنم ضررم جبران بشه

محدودیت نداره..داره از این فرصت واسه خودش هم بهره میبره..مثلا من هم برای همکارم باکدبورسی خودم کار م ...

والبته اضافه کنم بعضی از سهمها بنام عرضه اولیه محدودیت داره که با دو کد بورسی بیشتر میشه خرید کرد

دوستت دارم زهرا..لطفا دستمو ول نکن...عشق من....
کلاس داره؟ فکر کردم همینجوری مادرزادی بلدین😁. تو مشهد کجا کلاس داره برم؟؟

برید کارگذاری آگاه یا مفید راهنماییتون میکنن

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍