2777
2789

ضرورتی نداره من هیچی نمیدم ولی بعضیها علاقه دارن به دارو دادن و ویتامینها رو قطع نمیکنن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضرورتی نداره من هیچی نمیدم ولی بعضیها علاقه دارن به دارو دادن و ویتامینها رو قطع نمیکنن.

چندسالشه

رشدش چطوره بدون ویتامین

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چندسالشه رشدش چطوره بدون ویتامین

۲سال و حدودا ۸ ماه

رشدش رو نموداره. بسیار بدخوراکه ولی سالم میخوره. تغذیه ویژه ای نداره منم زیاد سخت نمیگیرم ولی حقیقتا از دارو چه گیاهی چه شیمیایی وحشت دارم. از همه بدتر هم سویق که خیلی باب شده این مدت پر از هورمون و پودر قرصهای اشتها اور قوی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

تو نوزادیش به اندازه کافی زانتاک و زادیتن و داروهای رفلاکس و کولیک خورد همونام الان توش حرف و بحثه که زانتاک دور از جون سرطانزاست و این چرت و پرتا. 

تا مجبوررررر نشم دارو نمیدم. 

۲سال و حدودا ۸ ماه رشدش رو نموداره. بسیار بدخوراکه ولی سالم میخوره. تغذیه ویژه ای نداره منم زیاد سخ ...

واقعا😱

همسایه ما سویق بشدت مصرف داره و تاکید میکنه عالیه ولی من تا حالا ندادم چون پسرم وحشتناک بد غذاس

ولی من مولتی رو مدام میدم بخاطر الرژی ب لبنیاتش

عزیزم اگه مقدور بود برات قد کوچولوت رو بگو 

ممنون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واقعا😱 همسایه ما سویق بشدت مصرف داره و تاکید میکنه عالیه ولی من تا حالا ندادم چون پسرم وحشتناک بد ...

فکر کردی چرا انقدر تعریف میکنن چون اشتهااوره شدیده بخاطر قرصای پودر شده توش ولی اصلا مورد تایید نیست تو لوبیا نخودو بزار جوونه بزنه تفت بده ببین اشتهای بچتو باز میکنه؟🙄 بعضیا عقل ندارن 

قد پسر من ماشالله خیلی بلنده مرمری جون چون منو باباش جفتمون جزو بلندقامتانیم😁 

مولتی هم

اوایل که فقط قطره اد میدادم بعد قطره میم و آدزیر تا یکسالگی 

با شروع مهدش یه دوره اسماویت بعد ایمونس دادم دیگه ۱۸ ماهه که شد نخورد که نخورد. 

درکنار همه اینا هر روز اهن رو دادم تا دوسالگی. الانم هیییچ

فکر کردی چرا انقدر تعریف میکنن چون اشتهااوره شدیده ولی اصلا مورد تایید نیست تو لوبیا نخودو بزار جوون ...

خداحفظش کنه عزیزم 

دکتر پسرم مدام استرس میده بچه هایی ک الرژی ب پروتئین گاو ندارن کوتاه قد میمونن و منم مدام مولتی حاوی زینک و کلسیم میدم🤕

نگفتی چنده شیطون😁

خداحفظش کنه عزیزم  دکتر پسرم مدام استرس میده بچه هایی ک الرژی ب پروتئین گاو ندارن کوتاه قد میم ...

پسر منم الرژی به پروتئین گاوی داشت تا یکسالگی شیر آپتامیل پپتی جونیور میخورد. کم کم برطرف شد. ولی از اول قدش بلند بود. 

باور کن نمیدونم نه قدش نه وزنش رو چون ابداااا اجازه نمیده قد و وزنشو بگیرم اخرین بار ۱۸ ماهگی وزنش کردم برای واکسن. 

ولی لباس تو خونه ای سایز ۵۵ میپوشه.