2777
2789
عنوان

به جوجه رنگی چی بدم چاق شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه داشتم تو بچگیم ولی داداشم انداختش تو دودکش افتاد طبقه پایین رفتیم در مستاجرو زدیم گفت اون دودکش اتاقه جلوشم کمد گذاشتم خلاصه کمدو کشیدن جوجه زنده اومد بیرون و بعدشم خروس شد صداش همسایه ها رو اذیت میکرد دادیم عمه بابام برد روستا

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...

من بچه بودم دوتا جوجه رنگی خریدم پسرخالمم دوتا خرید انقدر اذیتشون کرد سریع کشتشون بعد من خواب میدیم داره اذیت میکنه جوجوهامو مامانم میگف تو خواب هی اسمشو میگفتی، میگفتی ول کن جوجوهامو بعدم زردش مرد یکی دیگش صورتی بود اون تنها شده بود جیک جیک میکرد منم اینور گریه بعد بابام دید من اینجوری میکنم رفت کلی جوجه محلی خرید جوجه صورتیه تا صدا پامو قبلش میشنید میومد سمتم اون محلیارو دیده بود دیگ بم نگام نمیکرد:(😂منم حسودیم میشد دیگ خیلی گند زدن به حیاطمون بابام بردشون روستا همشون مردن بعد مدتی یکی زنده موند از رس چاق شده بود تاجش خم بود هی میداد بالا مث این پسرا هستن موهاشونو میدن😂اخرش واس همون مرد ولی خب نذاشتم بکشنشون:((❤

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
خخخ اسمشو چی بذارم

من اسماشون تپل و مُپل بود 😅 تشخیصشون هم میدادم 

تو یه دونس یا بزار زردک یا بزار یِلو یا بزار کُرکی یا هرچی دوس داری

اسمایی که من گفتم بچگونس 

الان اسمای دیگه میزارم اگه داشتم

‌