2777
2789

سلام شوهرم میخواد بیمه بیکاری بگیره میشه  بگید کجا بره چ مدارکی میخواد و برای انتقالی چ کارای باید انجام بده ممنون 

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 

[QUOTE=140491052]از کار بیرونش کردن؟[/QUOTEبله  

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم باید بره تامین اجتماعی

این میدونم ااطلاعات بیشتر میخوام ممنون😊

باید در عرض یک ماه بعد اخراجش بره سراغش 

وگرنه دیگه شامل نمیشه،اگه بتونه نامه عدم نیاز از شرکت بگیره کارش خیلی زود کارش راه میوفته،آخرین قرارداد کاری،نامه سوابق بیمه،البته برع اداره کارو رفاه اجتماعی میگن بهش چه ندارکی عکس اینا میخواد دوندگی داره ولی می ارزه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

باید اول بره وزارت کاری که به منطقه کارش میخوره. مدارک شناسایی و قرارداد اگه داره ببره. از شعبه بیمه خودشم اگه بتونه سابقه با حقوق مهر شده بگیره اگه ندادن باید بره همون وزارت کار نامه اونم بگیره وبعد بره بیمه سابقه رو بهش بدن و بعد بره وزارت کار اونجا فرم بگیره و متن شکایتشو و درخواستشو بنویسه. اگر نامه اخراج یا تعدیل نیرو از شرکت هم داره ببره. بهش وقت جلسه میدن. تو اون جلسه باید حاضر بشه و نماینده شرکت هم میاد اظهاراتشون رو میگن و بعد اونا تصمیم میگیرن و نتیجه رو اعلام میکنن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

عزیزم من الان دارم میگیرم بیمه بیکاری اگه همسرتون بتونن نامه عدم نیاز نیرو بگیرن خیلی کارشون جلو میوفته دیگه احتیاج به شکایت و تشکیل جلسه نداره،ولی نتونه بگیره خیلی مراحلش بیشتر میشه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

هرچقدرم زودتر کارش تموم شه یه سه چهارماهی تو بهترین حالت طول میکشه حقوق بدن منتها بعد چهار ماه همه اون حقوق چهارماه و واریز میکنن حسابتون