2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 47 پست
بهتره برم یا نرم؟

نه اگه لازم نباشه نری بهتره

چون باید بعدش تا یه هفته استراحت کنی 

فقط این ازمایش حتمن سروقت معیینش بگیر و جواب بگیر

خدای نکرده دور از جون شما اگه مشکلی باشه تاقبل از هفته 18 به صورت قانونی اقدام به سقط میکنن باز هم میگن دور از جون شما و جنینتون  واسه این گفتم جون خودم روزای سختی رو داشتم

فقط خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم دوقلو

به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم ..عکس سلفری میزارم اگه از تفسیرش اطلاعی داشتین ممنون میشم کمکم کنین هفته دیگه باید به دکترم نشون بدم.

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خب خوبه دیگه همشون ریسک پایینه نی نی هم پسره بسلامتی ایشالا

سلامت باشین ممنونم ❤🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم ..عکس سلفری میزارم اگه از تفسیرش اطلاعی داشتین ممنون میشم کمکم کنین هفت ...

عزیزم من هنوز نرفتم آزمایش ولی برداشتی که از جواب آزمایش شما دارم همه رو خوب نشون داده خداروشکر. کروموزوم 21 و 18 و 13 مشکلی ندارن

شما آمینو سنتز انجام دادین چون سل فری آزمایش خونه و نیاز به استراحت نداره

بله آمینوسنتز انجام دادم  7 سال و خورده ای پیش اون موقعه اصلا نگفتن سل فری هم وجود خارجی داره 

شما سل فری دادی 

اگه دادی هزینه ش چند بود؟ با بیمه یا بی بیمه؟

فقط خدا
به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم ..عکس سلفری میزارم اگه از تفسیرش اطلاعی داشتین ممنون میشم کمکم کنین هفت ...

الهی امین  انشالله شماهم سلامتی زایمان کنی 

والا من سر در نمیارم از جواب ازمایش

بله آمینوسنتز انجام دادم  7 سال و خورده ای پیش اون موقعه اصلا نگفتن سل فری هم وجود خارجی داره&n ...

اون موقع اصلا سل فری نبود تازگیا اومده قیمتشم ۲۸۰۰بود پارسال من دکترم گفت اگه از نظر پولش مشکل نداری برو انجام بده رفتم انجام بدم توی مرکزی که رفتم قبلش جنین شناس مشاوره میداد مدارکمو دید و گفت شما واجد شرایط نیستین اصلا لازم نیست انجام بدین 

خانمی هزینه ش چقدر بود؟ بیمه قبول میکنن؟

هزینه اش دو تومن شد من که بیمه نداشتم عزیزم نمیدونم قبول میکنن یانه

عزیزم من هنوز نرفتم آزمایش ولی برداشتی که از جواب آزمایش شما دارم همه رو خوب نشون داده خداروشکر. کرو ...

ممنونم عزیزم انشالله نی نی شما هم صحیح و سلامت بیاد بغلتون❤❤