خانما من هفته بعد میخوام برم برای غربالگری 12 هفته. چندتا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید. اول اینکه یه نفر بهم گفت دونوع غربالگری هست که یکیش ارزونه و یکی دیگه گرون حدود 2-3 میلیون. دکتر خودش تشخیص میده که کدوم غربالگری رو انجام بدم؟ دوم اینکه اسم اون غربالگری گرون چیه؟ آمینوسنتزه؟ سوم اینکه تو هفته 12 جنسیت جنین مشخص میشه؟
آمینوسنتز نیست اون آزمایش سل فری هستش که انجام میدن قیمتشم بالاست شما توی سن ۳۱سالگی اگر مشکوک به مورد خاصی نباشن نیازی به اون آزمایش نداری مگر به دلخواه خودت بخوای بری چون از نظر ژنتیک بررسی میکنن و تقریبا تا ۹۰درصد موارد و مشکلات احتمالی نشون میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یه مرکز معتبر غربالگری برو دیگه ایشالا که احتیاج نیست به اون آزمایش.من خودم هم جای مطمئن غربالگری رفتم هم اکوی قلب باز هم دکترم اصرار داشت که سل فری هم انجام بدم من با متخصص جنین شناسی مشاوره کردم و ایشون گفتن نیازی نیست چون متاسفانه یه سری کارا توی پزشکی هم مد میشه بدون درنظر گرفتن اینکه واقعا لازمه یا نه!