2777
2789
عنوان

کیست درموئيد 😓

231 بازدید | 6 پست

سلام به همگی 

درتخمدان راستم کیست درموئيد دارم به اندازه 5 سانت، که بهمن ماه سونو دادم 2سانت بود ودکتر بهم مارولین تجویز کردن وگفتن که اردیبهشت سونو بدم.اردیبهشت سونو دادم شده 5 سانت.... خیلیییییی نگرانم کلی تحقیقات کردم که پیش کدوم دکتر برم که واقعا حاذق باشه و اگه قرار به جراحی باشه به تخمدان آسیب نرسه که توی این تحقیقاتم به دکتر آصف جاه رسیدم که خیلیا ازشون تعریف کردن کلی با مطبشون تماس گرفتم ولی اشغاله وموفق نشدم وقت بگیرم  .... خانومای گل اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمکم کنه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما به نتیجه ای رسیدین؟ تونستین از دکتر آصف جاه وقت بگیرین؟

میشه به تاپیک منم یه سری بزنین؟
لاپاراسکوپی درمویید با دکتر آصف جاه | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com)

به من گفتن دستیارشون ویزیت میکنن و اگه تشخیص جراحی بدن نامه میدن برای جراحی دکتر آصف جاه بیان جراحی کنن. یعنی جدی جدی دکتر آصف جاه قبل از عمل به هیچ عنوان خودشون ویزیت نمیکن؟ مگه میشه بیماری رو که خودش ویزیت نکرده یهو بره سر عمل؟