2777
2789
عنوان

در چ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو دخترم کارها رو کرده نهار هم بیرون سفارش میدم سه روزه بدن درد و دل پیچه دارم و لرز خیلی سردمه میترسم کرونا داشته باشم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
حس حالتو دوس دارم همه چیزت اوکیه

قبلا اینجوری نبودم برای خودم برنامه گذاشتم اونقدر همه چی اوکی شده یعنی وقت اضافی میارم کتاب میخونم اینترنت تموم میکنم🤣🤣🤣🤣 با پسرم بازی میکنم قبلا همیشه هم دورم شلوغ بود ولی وقت کم هم میاوردم🥴🥴🥴🥴

ی مدل درست کردنه مرغه     اینم عکسش خودم درست کردم

دستور لطفا

من کلا دنبال دستور اشپزی و کیک و ... هستم۰😂😂😂😂😂 

و این ک بگین چجوری ترش شیرینه 

یه توصیفی از طعم این مرغ هیجان انگیز لطفا😂😂😂😂

اعصابم به شدت بهم ریخته است😔 خونه ام مرتبه نهار هم کم کم میخوام پاشم درست کنم

منم اعصابم داغونه..تازگیا اونقد خبر خیانت و کتک کاری شنیدم،حالم خرابه..خاله م قالی میبافه میفروشن کمک خرج خونشه،همیشه خونش تمیز دوتا دختر دسته گل داره،شوهرش با یه زن متاهل رابطه داره و کتکش زده انداخته بیرون،واقعا تو کار این مردا و زنای عوضی و هرزه آدم می مونه😔

دستور لطفا من کلا دنبال دستور اشپزی و کیک و ... هستم۰😂😂😂😂😂  و این ک بگین چجوری ترش شیرین ...

طعمش بی نظیرررررره   

ترش و شیرین نیست 

متعادله ... 

قبلا هم دستورش رو ب ی خانوم دیگه تو نی نی سایت دادم ، فرداش درست کرد و کلیییی کیف کرده بود

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منم اعصابم داغونه..تازگیا اونقد خبر خیانت و کتک کاری شنیدم،حالم خرابه..خاله م قالی میبافه میفروشن کم ...

چه آدمایی پیدا میشن😔بعضی ها واقعا نمک نشناسن

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
انشالله ک زودی خوب بشید ولی اگه اذیت ککنده بود متاکاربامول بخورید

مرسی اما هنوز درد دارم   

اهان باشه حتما. ببینم دارم تو خونه الان. مرسی عزیز

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️