2777
2789
عنوان

در چ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه رو دخترم کارها رو کرده نهار هم بیرون سفارش میدم سه روزه بدن درد و دل پیچه دارم و لرز خیلی سردمه میترسم کرونا داشته باشم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
حس حالتو دوس دارم همه چیزت اوکیه

قبلا اینجوری نبودم برای خودم برنامه گذاشتم اونقدر همه چی اوکی شده یعنی وقت اضافی میارم کتاب میخونم اینترنت تموم میکنم🤣🤣🤣🤣 با پسرم بازی میکنم قبلا همیشه هم دورم شلوغ بود ولی وقت کم هم میاوردم🥴🥴🥴🥴

ی مدل درست کردنه مرغه     اینم عکسش خودم درست کردم

دستور لطفا

من کلا دنبال دستور اشپزی و کیک و ... هستم۰😂😂😂😂😂 

و این ک بگین چجوری ترش شیرینه 

یه توصیفی از طعم این مرغ هیجان انگیز لطفا😂😂😂😂

اعصابم به شدت بهم ریخته است😔 خونه ام مرتبه نهار هم کم کم میخوام پاشم درست کنم

منم اعصابم داغونه..تازگیا اونقد خبر خیانت و کتک کاری شنیدم،حالم خرابه..خاله م قالی میبافه میفروشن کمک خرج خونشه،همیشه خونش تمیز دوتا دختر دسته گل داره،شوهرش با یه زن متاهل رابطه داره و کتکش زده انداخته بیرون،واقعا تو کار این مردا و زنای عوضی و هرزه آدم می مونه😔

دستور لطفا من کلا دنبال دستور اشپزی و کیک و ... هستم۰😂😂😂😂😂  و این ک بگین چجوری ترش شیرین ...

طعمش بی نظیرررررره   

ترش و شیرین نیست 

متعادله ... 

قبلا هم دستورش رو ب ی خانوم دیگه تو نی نی سایت دادم ، فرداش درست کرد و کلیییی کیف کرده بود

بوی نم بارون 😍🌧️☔
منم اعصابم داغونه..تازگیا اونقد خبر خیانت و کتک کاری شنیدم،حالم خرابه..خاله م قالی میبافه میفروشن کم ...

چه آدمایی پیدا میشن😔بعضی ها واقعا نمک نشناسن

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
انشالله ک زودی خوب بشید ولی اگه اذیت ککنده بود متاکاربامول بخورید

مرسی اما هنوز درد دارم   

اهان باشه حتما. ببینم دارم تو خونه الان. مرسی عزیز

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️