2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر با رضایت خودت میشستی یعنی رزق و روزیت زیاد میشه و برای خودت و خانوادت گشایش مالی داره 

اگر به اجبار میشستی یعنی مسئولیت سنگینی رو مجبور میشی بپذیری اما نتیجه کار موفقیت آمیزه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ترو ب هر کی میپرستید سراغ سرکتاب و دعا نویس و.... نرید بابا همشون با اجنه و شیاطین در ارتباطن چرا ...

اجنه که همیشه وجود داشته و داره.از بچگی یادمه خونمون داشته.حسش میکردیم.الانهم ازدواج کردم حس میکنم توی خونمونه.منتها توی خواب میبینم که توی محیطی که هستم هستن.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
اجنه که همیشه وجود داشته و داره.از بچگی یادمه خونمون داشته.حسش میکردیم.الانهم ازدواج کردم حس میکنم ت ...

گلم دعا نویس ها اونا رو دیگه ب طور واضح میبینن والبته دیگه جن گیر نیستند،خودشون گیر جن افتادن و متاسفانه راه فرار ندارن، اگه ی موقعی هم خواستن دیگه تو این راه نباشن اونا نمیزارن از دستشون بره 

من هم مثله شما حالت بختک بهم دست میداد، کارهایی رو ک نوشتم برای دوست عزیز، خدا رو شکر رهام کردن و دیگه اذیتم نمیکنن

گلم دعا نویس ها اونا رو دیگه ب طور واضح میبینن والبته دیگه جن گیر نیستند،خودشون گیر جن افتادن و متاس ...

چه کارهایی؟

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
چه کارهایی؟

ی روز ک خونه تنها بودم بلند بلند سوره ی جن رو خوندم سوره ک تموم شد بهشون گفتم اگه مسلمونید ک هیچ اگه کافر هستید از اینجا برید منو اذیت نکنید ،من ک باهاتون کاری ندارم،

بعد هم خیلییئییی خودمو ب خدا نزدیک کردم، بعداز نماز وقت بشه زیارت امین الله میخونم برای امام علی هست، کلا از امام علی مثله سگ میترسن، اون موقع ها ک اون حالت بهم دست میداد با داد حضرت علی رو صدا میزدم تا راحت میشدم، قربونش برم

شما ی بسم الله الرحمن الرحیم بگو و ی سنجاق قفلی ب لباست بزن ک کسی نبینه 

بازم اگه سوال داشتی در خدمتم گلم😘😘😘

ی روز ک خونه تنها بودم بلند بلند سوره ی جن رو خوندم سوره ک تموم شد بهشون گفتم اگه مسلمونید ک هیچ اگه ...

مرررسی عزیزم