2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا

52 بازدید | 9 پست

سلام کیا مث منن من همه آدما رو خوشبخت تر از خودم میدونم الان عقدم همش میگم همه خوشبخت تر از منن 

کسی هست یکم راهنمایی کنه

همش میترسم میگم خدایا ینی من همیشه خوشبخت میمونم همه چی خوب پیش میرع

هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن، تو اصلا خبر نداری تو زندگی اونا چی میگذره.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن، تو اصلا خبر نداری تو زندگی اونا چی میگذر ...

چی میدونم ولی همیشه دیگران و بهتر از خودم میدونم 

شوهذاشون 

پولامون

حتی صحبت کردنشون 

در صورتی ک شوهرم خوب ومهربان هر چی خاستم فراهم کرده 

زحمت کش 

اهل کار 

راستگو

بخدا ت. این گرونی همه جنسا رو سامسونگ و ال جی خرید

اما هی میگم ینی بقیه چیز ام بذارم.می خره

چی میدونم ولی همیشه دیگران و بهتر از خودم میدونم  شوهذاشون  پولامون حتی صحبت کردنشون&nb ...

یکم شکرگزار باش و از خدا بابت این همسر خوبی که بهت داده ممنون باش، مقایسه کردن فقط باعث میشه احساس خوشبختی نکنی و مدام احساس کنی که زندگی دیگران از تو بهتره.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!
یعنی هیچکس از اون اول که میشه نامزدی به اخرش فک نمیکنن ...................تازه فک میکنن خوشبخت ترینن ...

افرین منم ایطور فک میکردم اما از بس تو ی خانواده ای هستم ک مدام قیاس هست خودمو کم.میبینم 

همش تو ذهن مه خدایا منم خوشبختم 

منم عاقبتم بخیر میشه

یکم شکرگزار باش و از خدا بابت این همسر خوبی که بهت داده ممنون باش، مقایسه کردن فقط باعث میشه احساس خ ...

اره میدونم ولی چ کنم پاک مریض شدم میگم تک ی وقتی شوهرم اول زندگی ی چیز نداشت برام بخره 

انوقت بدبخت ترینم