2777
2789
عنوان

کمک . کسی بخیه زایمان طبیعی اش باز شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 43 پست
برا منم تو زایمان دومم باز شد بخیه هم نمیزنن 

کی بود . من الان دارم میرم  بیمارستان شخصی نمیدونم چ بلائی قرار سرم بیاد دارم دیوونه میشم

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال و نیم پیش . نگران نباش دیگه آدم بعد زایمان هیچوقت مثل قبل نمیشه این طبیعیه

دارو هایی ک بدن جی برای عفونت . حتما نمیتونم شیر بدم ب بچم😪😭

دارو هایی ک بدن جی برای عفونت . حتما نمیتونم شیر بدم ب بچم😪😭

نه گلم یه دارویی میدن که مشکلی برای بچه نداشته باشع

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

۸ روز خیلی  داغونم دعام کنید

نگران نباش گلم،اولین نفری نیستی که بخیه هات باز شده.انشالله که رفع میشه.برات آیه الکرسی میخونم خانومی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آره شکر خدا،ولی بعد زایمان یه عمل زیبایی هم انجام بده اگه واست مهمه 

عزیزم من هنوز باردارم نیستم ولی دوست دارم طبیعی باشه اگه خدا بهم بچه داد ولی میترسم یه کم،حس میکنم بچه اگه طبیعی دنیا بیاد آدم بیشتر مادره تا وقتی سزارین باشه

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
نگران نباش گلم،اولین نفری نیستی که بخیه هات باز شده.انشالله که رفع میشه.برات آیه الکرسی میخونم خانوم ...

یه دنیا ممنون مهربون  . هر چی میخوای خدا بهت بده . 

آره

عزیزم اگه دوسداشتی یه چنتا دلیل هم برا رضایتت بگو،من باردار نیستم برا تجربه میخوام چون خودم فک میکنم طبیعی بهتره

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
عزیزم من هنوز باردارم نیستم ولی دوست دارم طبیعی باشه اگه خدا بهم بچه داد ولی میترسم یه کم،حس میکنم ب ...

فرآیند زایمان اصلا ترس نداره،دردش هم جوری نیس که نشه تحمل کرد.ولی لحظه زایمان همممه دردات تموم میشن و خییلی سبک میشی

فرآیند زایمان اصلا ترس نداره،دردش هم جوری نیس که نشه تحمل کرد.ولی لحظه زایمان همممه دردات تموم میشن ...

ممنونم از دلگرمینت عزیزم ایشالا زندگیت پر آرامش بشه🌸🌸

ممنونم از دلگرمینت عزیزم ایشالا زندگیت پر آرامش بشه🌸🌸

ممنون خانومی

عزیزم اگه دوسداشتی یه چنتا دلیل هم برا رضایتت بگو،من باردار نیستم برا تجربه میخوام چون خودم فک میکنم ...

عزیزم  زایمان طبیعی درد واذیتش تنها موقع تولد نوزاد هست .بعد بدنیا اومدن راحت میشی  میتونی بعد دو سه ساعت زودبلند شی راه بری بچه رو بغل کنی وشیر بدی  وکارهای روزانتو انجام بدی خلاف سزارین که عوارض بیهوشی وکم خونی وعفونت وجود داره و براحتی نمیتونی حرکت کنی .

طبیعی،ابتلا نوزاد به آسم و بیماری تنفسی خیلی کمتر از سزارین هست .نوزاد طبیعی وابستگی بیشتری ب مادر داره چون همون لحظه تولد میتونی بهش شیر بدی وبابغل کردنش اون حس عاطفی بینتون برقرار میشه و تو سزارین تنها ۳بار میتونی بچه بیاری.

ببخشید طولانی شد

عزیزم  زایمان طبیعی درد واذیتش تنها موقع تولد نوزاد هست .بعد بدنیا اومدن راحت میشی  میتونی ...

نه عزیزم شما لطف کردی وقت گذاشتی ممنونم از توضیحاتت،عزیزم اینکه میگن آناتومی بدن و واژن و اینا تغییر میکنه چی؟این قابل حل یا پیشگیری هست؟این تغییرا زیادمحسوسه یا قابل چشم پوشی هست؟