2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست
چرادیربهت گفته مسله به این مهمی ایناماله قبل نامزدی وحتی قبل خواستگاری میگفت وقبول میکردی بعد...🌼🎀

میگفت خبر نداشتم. امت بعید میدونم راست بگه الانم میگه از ی نظر چه بهتر که از نظر شرعی به هم حرامیم عقدمون باطل بوده میتونم جدا بشم از ی نظر چون پسر خوبیه نماز خون و مظلوم میگم بهش فرصت بدم اما خانوادش مخصوصا باباش خیلی دخالت میکنخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم طلاق بائن که لازم نیست پاک باشی  چرا میگه طلاقم باطله؟

چون با نامزد قبلی رابطه از مقعد داشتم برا همین میگه مهم اینه تو نزدیکی رو داشتی به باکره بودن و اینا کاری نداره. طلاقم بائن غیر مدخوله بود محضر دار گفت عده نگه دار اما نگفت پاک باش الان تموم محضر دارا میگن باید پاک میبودی

چون با نامزد قبلی رابطه از مقعد داشتم برا همین میگه مهم اینه تو نزدیکی رو داشتی به باکره بودن و اینا ...

رابطه مقعدی که باکره گی رو از بین نمیبره

طلاقت درسته 

⚘اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم⚘
میگفت خبر نداشتم. امت بعید میدونم راست بگه الانم میگه از ی نظر چه بهتر که از نظر شرعی به هم حرامیم ع ...

خوب فکر کن احساسی نشو بعدا برگشتی نیست من مشکلم رو وقتی به شوهرم گفتم که میخواست به خانوادش بگن بیادخواستگاری اونم قبول نکرد بعدیه هفته گفت مشکلی ندارم منم گفتم من دیگه قبول ندارم گفتم ببینم بازاومدسمتم یانه...بعد دوروز باززنگ زد گفت منظوری نداشتم بعدیه هفته جواب دادم میخواستم ببینم میتونم کناربیام یانه...منم قبول کردم بهش هم گفتم منت سرم نذار الان خیلی حوب هست زندگیمون تفاهم باید حل کنید بعدازدواج 🌼🎀 

چون تو خطبه طلاق با نامزد قبلیم پریود بودم

عه. محضر داری ک خطبه خوند مگه بهت نگفت اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دفتر مرجع تقلیدت زنگ زدی پرسیدی؟

اره به هزاران نفر زنگ زدم میگن طلاقت باطله باید دوباره خطبه خونده بشه بعدش عده نگه داری بعد اگه با این نانزدت رابطه نداشتی میتونی عقدش دربیای وگرنه حرام ابدی هستی