2777
2789
عنوان

اولین قرار تف کاش نمیرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 20743 بازدید | 423 پست
ن گلم من اشتباه گفتم کارشناس بیهوشیه بحث حقوق و پولش نیس بحث دله ادم یهومیبینی دلش ب یکی گیرمیکنه ول ...

عای عزیزم دیگه با ادمای سست عنصر دوست نشی

با کسی دوست شو ک خیلی جدی باشه و رابطرو مسخره بازی ندونه و مثه پسرای 17-18ساله رفتار نکنه    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منو این همه ۷وشبختی محاله بالاخره دیدم...خوسگلی فدات فقط ارایشت مناسب سنت نیس و ابروهاتم زیادی پ ...

عکسش دارم ولی واقعا میترسم چون اشناهست اینجا

اسی خیلی خوشگلی و بانمک، هیکلت هم به نظر میاد خیلی خوب باشه..

ولی مدل ابرو و قابی که گرفتی خییلی زنونه است و سن رو بالا نشون میده به نظرم دیگه به ابروهات دست نزن (قاب رو یا ریمو کن یا وقتی کمرنگ شد شارژش نکن)بگذار دخترونه و طبیعی باشه..

و نکته ی خیییلی مهم این هست که اینقدر که ما دنبال جزئیاتیم مردها نیستند اونا قالب کلی رو میبینند و رفتار و حرکات و سَکَنات یک دختر رو میبینند (برای ازدواج)

مگر اینکه مرد دختر مقابلش رو برای یک شب بخواد که به جزئیات هیکل و سایز فلان جا دقت کنه..

ن بنظرم تو ی حدبودیم

ب نظر من ک هیچ عیب و ایرادي نداري.پسرها معمولا کسي رو ك ازشون سرتر باشع پس میزنند.حالا بازم صبر کن ببین چي ميگ.

همسرم امیرم    تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را ...تیکر عروسیمونه  
باش دیگه انلاین نمیشم ولی واقعا چرااینقدخودخواهن پسرا..

خودخواه که هستن ولی اگر تو هم نمی پسندیدی خب همچین بهانه هایی میاوردی. اصلا به ظاهر خودت شک نکن. هر زنی زیبایی خودشو داره. دیدی دخترایی که به پول طرف خیلی اهمیت میدن چقدر عقده ای اند؟؟؟ پسرایی هم که خیلی رو ظاهر تاکید دارن همونطور!

اسی خیلی خوشگلی و بانمک، هیکلت هم به نظر میاد خیلی خوب باشه.. ولی مدل ابرو و قابی که گرفتی خییلی زن ...

عکس کو😩

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
ن خوشگلم خدایش دروغ چرا..عکسمم دیده تازه خیلی خوشش اومد به به و چه چه ش بود.اشناس بگم نمیشناسمش و مج ...

اون آقارونمیدونم ولی دخترخالم بایه اقایی تلفنی اشناشدوچون راه دوربودقرارشدعکس هموببینن تااگه خوششون اومدباهم ازنزدیک قراربزارن اینم بگم‌سن هردوشون بالاس وقصدشون ازدواج بودباورکن عکس پسره رودیدیم شوک شدیم بیچاره خیلی زشت بودولی واسه اینکه دلش نشکنه دخترخالم عکسشونشون دادبعدباکمال پررویی برگشت بهش گفت خیلی زشتی 😐😐😐😐من پلنگ میخوام توساده ای وبی آرایش نمیخوامت اینم طفلی هیچی نگفت وکات کردمرتیکه خودشوتوآینه ندیده بودانگار....بعضی ازمرداواقعااعتمادبه سقف دارن 😏😏

مطمئن باش پیام میده  فقط میخاد یه ذره اذیت کنه ک بیشتر قدرشو بدونی  تو هنوز پسرا رو نشنا ...

جدی اینجوریه؟منم یه موردی پیش اومده طرف همشهریمه کلی اصرار کرد بیاد محل کارم همو ببینیم...منم کلی اذیتش کردم بقول خودش خیلی حرصش دادم وروانیش کردم😂 حالا من که راضی شدم اون بیاد ، اون پس کشید هی میگه درگیرم سرم شلوغه هروقت کارم روبراه شد میام و ازین حرفا

حس میکنم لحن حرف زدنم باهاش بد بوده ازم سرد شده

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره🙏
منم برام پیش اومد ولی به مرحله ی قرار نرسید،همون بعد چند بار پبام دادن و اصرار که بیا ببینیم همو منم ...

حالاتوخوبه ندیده ولی من عکسم دیده قبلش تازه بی ارایش چشم ابروم دیده همراه خواهرم بودم بیمارستان ماسک زدم بعدرفتم سرقرار گوزپیچ شد