2777
2789
۲۸ 

پس اصلا ارتباطتتون توی زمانی نبوده که امکان بارداری وجود داشته باشه نترس

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده‌ روز،باهم‌ دوتا خط پررنگ میزد

اگه لکه بینی قطع نشده بازم مراقب باش دوست عزیز 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ده‌ روز،باهم‌ دوتا خط پررنگ میزد

ماهم تو آشنا ها یکی اینجوری شد همه بی بی چکاش پرنگ ولی آز بتاش صفر بود دکتر گفته بود بارداری پوچ یا شیمیایی بوده ،خدروشکر بعد اون ماه دوم دوباره باردار شد الان نزدیکه سه ماهشه همه چی خوبه فقط حتما دکتر ببروهم خودت هم شوهرت چون اونم گفته بود شوهرش اسپرمش ضعیفه با ی دوره دارو درست شد

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
یعنی میگی حامله م؟ آخه بتام بالا نرفته،ماما بهم شیاف و امگا و آهن داد،شیاف پروژسترون

ببین عزیزم من لکه بینیم قطع نشد با وجود قرص که ماما بهم داد!

بچه باشه و عمرش بدنیا باشه می مونه

اما با همون اشتباه ماما من یکماه استراحت مطلق شدم چون خونریزی شدید شد.

بنظرم اگه لکه بینی داری یه جای دیگه دوباره آزمایش یا سونوگرافی  بده

بالاخره باید دلیل این حالت مشخص بشه

دعاکن واسم،دیشب بهم میگفت یعنی خبری از باباشدن نیست؟! خیلییییی ناراحت شدم،گفتم شرمنده آقاسید روم ...

حتما عزیزم ان شاالله به زودی بیای خبرای خوب بهمون بدی 🌸

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙