2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

448 بازدید | 35 پست

این تاپیک میخوام فقط واسه شروع هرروز با نرژی بزارم لطفا هرروز صبح شروع میکنین بیاین یه جمله با انرژی مثبت بگین که هم خودتون انرژیتون زیادتر بشه هم ما انرژی بگیریم از هم دیگه،پس این تاپیک انرژیه مثبت

هرگلی زدین به سرخودتون زدین

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تویی که الان داری این پست منو میخونی اره دقیقا با خودتم اون حاجتی که توی دلت هست خیلی خیلی بی تابی برای رسیدن به به اون حاجتت بهت قول میدم خیلی زود بهش میرسی من می بینم اون روزی که خدا زیر برگه رسیدن به حاجتتو امضا کنه   

(ممنون میشم برای برگشت عشقم و این که احساساتش مثل قبل بشه و مشکلاتمون حل بشه و بهم برسیم و سلامتی عشقم و مادرم ای صلوات بگید)  

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
تویی که الان داری این پست منو میخونی اره دقیقا با خودتم اون حاجتی که توی دلت هست خیلی خیلی بی تابی ب ...

آنقدر دنبال افسانه شخصی ات را بگیر تا به نتیجه برسی😉

اسمت چیه عزیزم بگو که اگه خدا قبول کنه واست دعا کنم

تویی که الان داری این پست منو میخونی اره دقیقا با خودتم اون حاجتی که توی دلت هست خیلی خیلی بی تابی ب ...

واست مادر گرامت هم یه صلوات وآیت الکرسی خوندم

لطف میکنی در حقم    

کاری نمیکنم عزیزم منکه دعای کلی میخونم بعد نمازم واسه توهم دعا میکنم امیدوارم بهترینا واست اتفاق بیفته