2777
2789

اره نشونیه خلیه 

ولی پیام بده اشکال نداره 

خلی هم گاهی خوبه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ممنونم

عزیزمم خودمم جز اونا هستمااا شوخی بود

دوست بدار کسی را که دوستت دارد حتی اگر غلام درگاهت باشد و دوست مدار کسی را که دوستت ندارد حتی اگر سلطان قلبت باشد...
مسی عزیزم واقعا نشونه خوبیه چرا؟

چرا خودمون درگیر این کنیم ک طرف فک میکنه ما خلیم 

یا زشته 

یا هرچیز دیگه 

وقتی تو لحظه حس کردی ک باید پیام بدی پس پیام بده 

کاری به فکری ک میخواد بکنه نکن 

پیام بده عزیزم 

اصلا هم خلی نیست🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤🌱.....و إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ🌱❤(اگر مرا وارد جهنم کردی به اهل آن خواهم گفت ک دوستت دارم)#خدا.....کاربر قدیمی هستم هردو کاربری های قبلی من...😑😑 ..اگه دوست داشتین میتونید تو کانال من به نشانی @Ferdos_H  در تل گرام عضو شوید
این سری بگو اگه این سری جواب ندادی باز دوباره پی ام دادم جریمه میشی باید شارژ تلفن بدی😁😁😂😂فکر کن ...

اونی جواب نمیده خودمم 

ایقدر انتظار میکشم ک پی ام بده بعد ک میده جواب نمیدم میخوره تو ذوقش باز هر چی انتظار  اون پ نمیده مجبورم خودم بدم همین روند سالها داره تکرار میشه 😂

ممنون پیام دادم همین صبحی 🙏خداروشکر حس بهتری دارم

خداروشکرررررررر

اونی جواب نمیده خودمم  ایقدر انتظار میکشم ک پی ام بده بعد ک میده جواب نمیدم میخوره تو ذوقش باز ...

خب تو باید جریمه بشی😁😁👊👊این جریمه اجرا بشه تا مدتا یاد میکرین غرور لعنتی تون کنار بزارین حرف بزنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز