2777
2789
عنوان

ی سوال دارم

119 بازدید | 11 پست

دختر عموم تو عید زایمان کرد الان بچش دوماهشه

من تلفنی تبریک گفتم.بنظرتون باید خودش دعوت کنه بریم دیدن بچش یا من خودم بگم میخوام بیام؟؟ البته اگه این وضعیت نبود خودم میرفتم دیدن برای کادوش ولی الان نمیدونم باید چیکار کرد

خب پرس و جو کن ببیین کسی نرفنه دیدنش

اگه رفته تو هم زنگ بزن بگو اگر مشکلی نداره برای کرونا بیام دیدن کوچولوت 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا با این وضعیت نمیدونیم چیکار کنیم از یه طرف زشته نریم از یه طرف تازه زایمان کزده ضعیفه اگه ناقل باشیم چی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

منم اسفند زایمان کردم هیچکس نیومد دیدن بچم

حتی خواهر برادرمون!

البته تو این شرایط خودمون میترسیدیم کسی بیاد

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
تا الانم یعنی کسی نیومده؟

نه بخدا بجز مادرامون که واسه کمک اومدن هیچکسسسس نیومده الان بعد ۳ ماه تازه گفتم خواهرم اومد بچرو دیدن اونم با فاصله زودم رفتن

همین!

سلامت بچه از همه چی مهمتره

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻